"Delijama" 2.000 karata za Suboticu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.03.2015.
19:23
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbalski klub Crvena zvezda obavestio je navijače da će se karte za predstojeći duel sa Spartakom prodavati i na stadionu "Rajko Mitić".

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nakon važnih pobeda koje su fudbaleri Crvene zvezde ostvarili u duelima sa Jagodinom i Vojvodinom, izabranici Nenada Lalatovića nastavljaju borbu za šampionsku titulu na gostovanju Spartaku.

Ekipa sa severa Bačke po pravilu predstavlja neugodnog rivala kada igra na domaćem terenu pa će podrška sa tribina biti još jedan od faktora koji bi crveno-bele mogao da pogura ka novom trijumfu.

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da će se ulaznice za subotnju utakmicu sa Spartakom prodavati i na stadionu "Rajko Mitić".

U petak, 13. marta, od 11 do 17 časova, u prodaji će se naći 2000 karata za navijače Crvene zvezde. U pitanju su karte za južnu tribinu, a cena je 350 dinara.

Osim karata za jug na kojem će biti smešteni navijači Crvene zvezde, na "Marakani" će se prodavati i karte za istočnu, odnosno zapadnu tribinu.

Istočna strana stadiona košta takođe 350 dinara, dok je cena ulaznice za zapad 400 dinara.

Utakmica 19. kola Jelen Superlige između Spartaka i Crvene zvezde igra se u subotu, 14. marta, sa početkom od 14 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke