"Delija" objasnio Tavambi šta je "večiti" derbi!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 27.02.2017.
09:37
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Napadač Partizana Leandre Tavamba otkrio je da ima određena predznanja o "večitom" derbiju koja je stekao zahvaljujući vatrenom navijači Crvene zvezde.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Zanimljivu informaciju izneo je napadač Partizana Leandre Tavamba uoči 153. "večitog" derbija. Kamerunac već ima određena predznanja o najvećoj fudbalskoj svetkovini u Srbiji, a u izjavi "Informeru" otkriva ko ga je uputio u značaj "večitog" derbija.

"Gledao sam nekoliko minuta poslednjeg derbija koji je Partizan dobio jer je moj bivši saigrač iz Kajrata Žarko Marković veliki navijač Crvene zvezde" kazao je Tavamba i dodao,

"On me pozvao da gledamo i da mi pokaže koliko je lud srpski derbi. Video sam sjajnu predstavu na terenu, baš kao i na  - tribinama. Kad sam došao ovde, saigrači su mi objasnili kako to sve izgleda uživo" istakao je napadač crno-belih.

Leandre Tavamba dobro zna kako se prečicom stiže do srca navijača kluba za koji se nastupa, pa očekuje da bi prvencem u "večitom" derbiju mogao da zadobije simpatije "Grobara".

"Biće mi zadovoljstvo da postignem gol i tako srušim Crvenu zvezdu. Prvo, zbog činjenice da bi mi to bio prvi pogodak za Partizan u zvaničnim utakmicama, a drugo zato što je to protiv našeg direktnog rivala u borbi za titulu" zaključuje Tavamba.

Utakmica 24. kola domaćeg fudbalskog šampionata između Crvene zvezde i Partizana zakazana je za 4. mart sa početkom od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saša Ilić
Tuesday, 28.02.2017
14:32

Doveli ga zbog skok igre a on na prosloj utakmici nije udario nijednom loptu glavom,cak ne ume ni da proceni let lopte kod ispucavanja na sredini terena.Strasno kakva beskorisna masa.

avatar
Aleksandar K
Monday, 27.02.2017
16:24
avatar
Monday, 27.02.2017
14:26

Hoćeš, nego šta.

avatar
delije niksic
Monday, 27.02.2017
12:06

Dobija ovo Zvezda lagano!