Deki Stanković - Podrška ''Orlovima'' i MOĆNA poruka ''večitima''!

Autor: Darko Mitrović
subota 23.09.2017.
11:37
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Očekuje nas veoma zanimljiva fudbalska jesen, a uoči predstojećih utakmica, oglasio se i dugogodišnji reprezentativac i kapiten našeg nacionalnog tima.

Beta/ABA Liga/Crvena zvezda mts/Mo
Beta/ABA Liga/Crvena zvezda mts/Mo

Povezane vesti

Dejan Stanković, kao i svi mi, jedva čeka rasplet u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, gde je reprezentacija Srbije stigla na prag plasmana u Rusiju.

Sve bi moglo da bude završeno već 6. oktobra, kada naši ''Orlovi'' gostuju Austriji u Beču. Ako tada ne uspeju da trijumfuju, overa plasmana bi trebalo da usledi tri dana kasnije protiv Gruzije u Beogradu.

''Od početka kvalifikacija sam isticao da neizmerno verujem u selektora i igrače zato što sam bio uveren da će se plasirati na Svetsko prvenstvo. U ovom trenutku je taj cilj veoma blizu, ali još nije ostvaren.

Moramo da sačekamo sa slavljem i euforijom, a nacionalni tim nam je pokazao da moramo da im verujemo i da budemo strpljivi. O očekivanjima na Mundijalu je rano govoriti, čak je i neukusno jer kvalifikacije traju'', izjavio je Stanković za ''Blic''.

On veruje i da će navijači dati veliku podršku našem nacionalnom timu i u Beču i u Beogradu i tako olakšati put reprezentaciji Srbije ka Mondijalu.

Istovremeno, na evropskoj sceni su i Crvena zvezda i Partizan, koji su se plasirali u Ligu Evrope i sada za cilj imaju plasman u nokaut fazu takmičenja i ''evropsko proleće''.

''Neka uživaju u fudbalu, uspeh je već napravljen. Igrači moraju da skinu pritisak sa leđa i nema sumnje da će pružiti maksimum na svakom meču.

Neka poginu za grb, hladne glave i vrelog srca, a uveren sam da će naši stadioni biti puni, atmosfera za pamćenje. Samo napred'', poručio je Stanković ''večitima''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Saturday, 23.09.2017
13:20

Nemojte samo da baksuzirate, ima sve da zavrsimo vec u Vieni jer smo, objektivno gledano, mi ipak daleko bolji od njih, hodacemo i po dvoru:-)

avatar
Povratak kralja 56
Saturday, 23.09.2017
12:44

Je l' je ovo za pun Partizanov stadion njegova neinformisanost, šala ili provokacija? Organizacija čiji je član kažnjava Partizan čak i za svaku sitnicu drastično, a navijači splitkog Hajduka su na gostovanju Evertonu uradili mnogo gore stvari nego Partizanovi Zrinjskom pa su samo novčano kažnjeni dok je Partizan bio izbačen, a i sada mu UEFA preti izbacivanjem. Dobro pamtimo ruku na uvo pokazano Partizanovih navijačima nakon datog gola za Lacio.

avatar
Moša Pućka
Saturday, 23.09.2017
12:01

Kao veliki Zvezdaš, prema gospodinu Stankoviću imam NEBESKO POŠTOVANJE, to nije sporno. Ipak, ako me nešto nervira kod fudbalera (aktivnih i bivših), kao i kod ''fudbalskih stručnjaka'', onda su to fraze ''DAĆEMO MAKSIMUM/SVE OD SEBE'', ''OSTAVIĆEMO SRCE NA TERENU'' i ''HLADNA GLAVA - VRELO SRCE''.

avatar
Amar Zornic
Saturday, 23.09.2017
11:57

Upravo to , svaka mu ka Njegoseva :))

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Saturday, 23.09.2017
11:54
avatar
bonfim
Saturday, 23.09.2017
11:45