Deki Stanković: "Marakana nema tajni, ona je pakao za protivnike"

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 18.08.2016.
14:04
Izvor: Sportske.net

Bivši fudbaler Crvene Zvezde, Lacija i Intera govorio je za italijanske medije o predstojećem meču Crvene Zvezde i Sasuola.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Večeras će izabranici Miodraga Božovića gostivati na "Mapei stadionu", u prvoj utakmici plej-of faze kvalifikacija za Ligu Evrope.

Bivši igrač Crvene Zvezde i naš proslavljeni reprezentativac je govorio o predstojećem susretu i otkrio da je "njegovo srce uvek uz Zvezdu".

"U Begoradu su zadovoljni što će revanš igrati na svom terenu, a Sasuolo će morati da da sve od sebe kod kuće. Ukoliko Zvezda uradi nešto neverovatno, to će se dogoditi u Ređo Emiliji. Zna se već šta se očekuje u Srbiji, Marakana nema tajni, ona je pakao za protivnike.

Biću na utakmici sa Markom Pantelićem i sa još dva moja prijatelja
", počeo je Stanković.

"Srce kaže Crvena Zvezda, ali logika govori da je Sasuolo ipak bolji. Iako su ostali bez Sansonea, i to su dobro zaradili na njemu, to je grupa fudbalera koja je na okupu zadnje četiri godine, a trenira ih čovek koji je ludi perfekcionista.

Kada vidiš kako igraju, to je sve organizovano u metar u sekund, svako zna tačno šta da radi, sa ili bez lopte. Mogu da igraju sa zatvorenim očima, a to je nešto što nedostaje Crvenoj Zvezdi
", nastavio je bivši kapiten reprezentacije Srbije.

Govorio je Stanković i o nedostacima srpskog šampiona.

"Bez Grujuća su nekako postali osiromašeni, on je zaista pravi vođa. Igraju utakmice još od sredine jula, što bi trebalo da im bude prednost, deluje kao da je Božović sa njima na terenu, ali još uvek nije to sve kako treba. Prošle godine su radili kao švajcarski sat, počistili su sve pred sobom na putu ka trofeju u prvenstvu svojom fantastičnom igrom, ali je sada sve malo teže.

Stigli su novi igrači koji ne razumeju šta znači igrati za Zvezdu, kao na primer Kanga. Njegovo odsustvo će se osećati, i samo igrači poput njega će moći tako da odreaguju i dobiju crveni kao što je on dobio protiv Ludogoreca, ali sve je to ljudski
", reči su proslavljenog fudbalera Intera i Lacija.

Dao je svoj sud i o potencijalnoj postavci Crvene Zvezde pred gostovanje Italijanima.

"Za sada je Božović Kataija koristio kao lažnu devetku, ali deluje da bi on bio daleko korisniji kao ofanzivni vezni. Ipak gde god da ga stavite on odigra dobro. Videćemo ipak da li će ovoga puta izabrati pravog špica, kakav je Vieira ali to svakako neće odlučiti meč.

Odlučujuća stvar bi moglo da bude sastavljanje što kompaktijeg tima, koji bi imao i dušu i dao sve od sebe. To što se igraju dve utakmice bi mogla da bude velika prilika za Zvezdu. Nije preterivanje kada kažemo da je ovo utakmica decenije za njih. Jer kada Zvezda uđe u Evropu, vreme kao da stane u Beogradu. I to se ne dešava tako često
", zaključio je Dejan Stanković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja XLI
Thursday, 18.08.2016
18:59

Kaže na maloj Marakani protiv Ludogoreca se videlo 50 000 navijača koji bodre svoj klub do kraja. :D :D :D Dnevna doza prosečnog zvezdaša. Do kog kraja, do kraja sveta ili do nekog drugog kraja :D

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 18.08.2016
15:26

Marakana je pakao za protivnike jer sa nama se može sve.

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 18.08.2016
15:05

Gledajuci sinocnu utakmicu, Kafu, Vanderson i Marselinjo bi bili ozbiljna pojacanja za bilo koji klub u Evropi osim klubova top klase. Kad krenu u kontru, kao Real, stvarno djeluju zastrasujuce. Vidjecemo kakvi su Italijani.

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 18.08.2016
15:02

Gledao sam sinoc Ludogorec - Viktorija, Ludogorec je bas ozbiljan tim, sa ove distance, kada se sve malo sleglo, mozemo biti zadovoljni kako smo odigrali. Ostaje ipak velika zal za veoma jeftino primljenim golovima u siuaciji kad smo vec zabili neke koji ne ulaze tako cesto. Imam utisak da se mozemo nositi protiv Sasuola. Ocekujem samo dobru borbu nasih momaka pa sta bude, a rezultatski ne ocekujem nista.

avatar
MARKO GNS
Thursday, 18.08.2016
14:49

Videlo se sve protiv Ludogoretsa !!!

avatar
Sad il\' nikad!
Thursday, 18.08.2016
15:00

Da , videlo se ono sto se na JNA nikada nece videti. 50 hiljada navijaca koji bodre svoj klub do kraja.

avatar
Friday, 19.08.2016
08:45

Kako do kraja kad su mnogi krenuli kucama kad ste primili treci gol u produzetku?

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 18.08.2016
15:26

Videli ste i to dva puta.

avatar
CZBG1991
Thursday, 18.08.2016
14:45

Napred ZvezdaLE !!!

avatar
Гроф Доктор фудбала
Thursday, 18.08.2016
14:22

Напред Звездо мушки и Звездашки па можда се и нама срећа осмехне.

avatar
Casus Luciferi 60:12
Thursday, 18.08.2016
14:20

videlo se to protiv ludih 4 komada lagano haha

avatar
Thursday, 18.08.2016
19:23

Lagana će biti 4 komada u derbiju, to je jedino lagano, ostalo je sve neizvesno

avatar
Malo veliki covek
Thursday, 18.08.2016
14:14

Stankoviću svaka trbi čast na karijeri, ali uz svo dužno poštovanje mislim da grešiš. Bio je stadion Zvezde nekad nesto gde niko nije hteo da igra, ali danas je protivnicima to kao i svaki drugi stadion jer je Zvezda izgubila svoj sjaj. Nadam se da je večeras na puu da ga povrati. :)