"Dejli Mejl" analizirao Partizan po ukusu "Grobara"!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 30.08.2014.
18:10
Izvor: Sportske.net

Ugledni Britanski medij "Dejli Mejl" nije se dobro informisao pre no što je objavio članak posvećen analizi Partizana pa je tako Aleksandar Stanojević trener crno-belih, a prva zvezda tima bugarski štoper Ivan Ivanov.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Britanski "Dejli Mejl" predočio je ljubiteljima fudbala iz Engleske analize svih rivala koje su premijerligaši dobili u grupnoj fazi Lige Evrope.

U tekstu posvećenom Totenhemovim rivalima napravljen je ozbiljan propust jer je viceprvak Srbije predstavljen kao tim koji sa klupe vodi Aleksandar Stanojević a epitet prve zvezde tima poneo je Bugarin Ivan Ivanov.

Partizan Dejli

Istina, Stanojević i Ivanov ostavili su ozbiljan trag u Partizanu i spadaju među miljenike južne tribine ali su odavno napustili Humsku čime greška koju je napravio "Dejli Mejl" predstavlja ozbiljan propust.

Pored rečenog, "Dejli Mejl" je Partizan predstavio kao jedini srpski tim koji je uspeo da se plasira u grupnu fazu Lige šampiona.

Kao zanimljivost vezana za Partizan navedeno je da su crno-beli imali tu čast da odigraju prvu utakmicu u Kupu šampiona 1955. godine, takmičenja koje je bilo preteča današnje Lige šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke