DEFINITIVNO - Zvezda u utorak NE gostuje Pazaru

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 14.03.2016.
10:00
Izvor: Sportske.net

Vremenski uslovi ne dozvoljavaju da odložena utakmica 26. kola Superlige Srbije između Novog Pazara i Crvene zvezde bude odigrana u utorak, kako su to planirali čelnici Zajednice superligaša.

Facebook: FK Novi Pazar
Facebook: FK Novi Pazar

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde imaće dovoljno vremena da se pripreme za naredni superligaški duel sa Spartakom, pošto je iz Zajednice superligaša stigla potvrda da meč sa Novom Pazarom neće moći da bude odigran u utorak.

Utakmica 26. kola Superlige Srbije između Novog Pazara i Crvene zvezde trebalo je da bude odigrana u nedelju ali je zbog obilnih padavina i natopljenog terena odložena.

Nadali su se u Zajednici superligaša da će meč moći da bude odigran već u utorak, 15. marta, ali situacija na stadionu Novog Pazara nije ništa bolja no što je to bio slučaj u nedelju.

"Kiša je u toku jučerašnjeg dana padala u Novom Pazaru i natopila teren, tako da nema uslova za igru ni sutra. Situacija je još teža nego ranije, dobili smo i slike od ljudi iz kluba" objasnio je direktor Superlige Vladimir Bulatović.

To znači da crveno-beli sutra sigurno neće igrati odloženi meč sa Novom Pazarom, a naknadno će biti odlučeno kada će dva kluba nadoknaditi propušteno.

Veruje se da će meč biti zakazan za 23. mart, kada bude na snazi pauza u šampionatu zbog obaveza reprezentacije, ali bi u tom slučaju Zvezda mogla da traži novo odlaganje zbog odsustva velikog broja igrača.

Podsećamo da je iz istih razloga odložena i utakmica Mladost - Čukarički koja je bila zakazana za subotu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke