Debitantski gol Sejdube Sume!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 29.07.2017.
20:47
Izvor: Sportske.net

Najskuplje pojačanje Partizana, Sejduba Suma, postigao je svoj prvenac u dresu crno-belih.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Partizan je uspeo da postigne i drugi gol protiv Javora i da reši pitanje pobednika, najverovatnije.

Strelac drugog gola za Partizan je Sejduba Suma, fudbaler koji je stigao iz Slovana kao najskuplje pojačanje u istoriji ovog kluba.

Pogledajte i prvenac novog pojačanja Partizana.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Branislav Kokora
Sunday, 30.07.2017
00:03

Ovo ga je usralo....nije se covek ni radovao, jer je svestan da je odmah pokazao gde mu je tehnika! 6, 7. mesto slovacke lige.... i to je pitanje ...nSva ova nasa deca sto odlaze u tursku i spansku drugu ligu za po 400 hiljada su eksperti za ove priucene fudbalere, za koje nisi nikada siguran da li imaju 19 ili 27 godina. A najcrnje od svega je to sto im se astronomske plate isplacuju iz budzeta Republike, tj, narodnim novcem. nJedan Palocevic, sada, ima manju platu u Portugalu od ovog fantoma u Beogradu. Jedan je obrazovani sportista koji je prosao dve odlicne fudbalske akademije, drugi je igrao na livadi kod trenera amatera,a kada je stigao u Evropu u klub koji ima uslove za trening na nivou nase trece lige, iz nekog razloga je morao na pozajmicu u Kuvajt. U Kuvajtu nema bas nesto travnatih terena, ali plate su kao u Francuskoj. To je sustina disbalansa koji je personifikovan u ovom reprezentativcu Gvineje.nU normalnim sredinama se praktikuje obrnut princip. Kao , npr, Portugal i ta Arouca u kojoj sada taj Palocevic, koji ima nastupe za reprezentaciju Srbije, trenira u vrhunskim uslovima za malu platu. Ali, on ce dogodine u Primeru, a Arouca ce zaraditi barem 500%. nSuma za Sumu ce biti minus za Partizan. Ko zna da gleda fudbal, odmah to vidi!

avatar
Budimo.ljudi
Saturday, 29.07.2017
21:03

Mađioničar!!! Šuta desnom nogom a daje gol levom. Bože blagi..

avatar
napred Panktizan!
Sunday, 30.07.2017
02:12

levom nije dotakao loptu. Pogledaj usporeno u HD snimak gola, pusti ti fantazije komentatora.

avatar
Budimo.ljudi
Sunday, 30.07.2017
12:51

A kako je lotpa imala onakav pravac onda? Mislim, ne kažem, možda jesi u pravu ali meni se čini da ga je lopta pogodila u levu nogu nakon šuta.

avatar
Igors Stepanovs
Saturday, 29.07.2017
20:59

Sejdubaa Sejdubaa Sejdubaaa ti ne znas da volim te jaaaaaa