Debitant sudi "večiti derbi"?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 14.04.2016.
10:17
Izvor: Sportske.net

Jubilarni 150. "večiti derbi" sudio je Vlado Glođović a Sudijska organizacija izgleda nije naučila ništa iz prethodne greške pa se i sada nalazi blizu odluke da debitantu pruži šansu u najvećoj utakmici srpskog fudbala.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Prethodni "večiti derbi" bio je obeležen brojnim sudijskim greškama pa se i ovoga puta mnogo govori o tome koga će Sudijska organizacija delegirati za glavnog arbitra najveće svetkovine srpskog fudbala.

Početkom nedelje bilo je nagoveštaja da bi Nišlija Danilo Grujić mogao da dobije najzahtevniji zadatak ali se ispostavilo da će i on biti u timu Milorada Mažića koji u nedelju putuje na zahtevne testove u Francusku.

Sudijska komisija tako na raspolaganju ima još samo jednog arbitra sa FIFA značkom ali su male šanse da Srđanu Jovanoviću (29) bude ukazano poverenje jer se radi o jako mladom sudiji koji tek treba da se razvija.

Kako trenutno stoje stvari, a to potvrđuje i pisanje "Sportskog Žurnala", najveće šanse da sa pištaljkom u ruci vodi 151. "večiti derbi" ima Aleksandar Vasić, svojevremeno jedan od najperspektivnijih arbitara u zemlji.

Konačnu odluku o tome ko će deliti pravdu na subotnjem "večitom derbiju" doneće Sudijska komisija odnosno Zoran Petrović, čovek zadužen za delegiranje arbitara na utakmicama elitnog ranga.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja XXXI
Thursday, 14.04.2016
13:59

Mnogobrojne greške Glođovića i to sve na štetu Partizana, a Sudijska komisija kaže da je sudio bez grešaka, a pre toga Mažića u više večitih derbija uz asistencije pomoćnika među kojima je bio i Danilo Grujić. Aleksandar Vasić je sudija koji je ne zna se broj koliko puta pomogao zvezdi, isto važi i za Srđana Jovanovića, jednom rečju kandidati su katastrofalni i već se može naslutiti šta se sprema. Samo strane sudije!

avatar
Кун
Thursday, 14.04.2016
11:37

Grobari cokot sa tobom sve do pobede

avatar
Toni Kroos
Thursday, 14.04.2016
10:58

Zovite Kolinu!

avatar
Thursday, 14.04.2016
10:17

* Veciti Derbi/Veciti derbi