Debitant Grujić: "Trema je brzo prošla"

Autor: Miloš Marković
četvrtak 25.09.2014.
11:36
Izvor: Sportske.net

Na meču nacionalnog Kupa protiv Borca iz Čačka prvi put je dres Crvene zvezde obukao Marko Grujić, fudbaler koji ima dvojnu registraciju ove sezone.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Utakmica protiv Borca u Kupu bila je prilika da stručni štab Crvene zvezde priliku da i Marku Grujiću, fudbaleru koji kao još nekolicina njegovih saigrača igra na dvojnu registraciju.

Grujić ističe da je pozajmica u Kolubaru pravi potez.

"Mislim da sam napravio pravi potez. Zadovoljan sam igrama u dve utakmice Prve lige Srbije i smatram da je pozajmica bila dobra odluka. Stičem iskustvo i rutinu i istovremeno se trudim da se nametnem treneru Lalatoviću.", rekao je on.

Poziv Nenada Lalatovića za jučerašnji meč je pokazatelj da se u budućnosti na ovog fudbalera ozbiljno računa. Nakon debija, Grujić ističe da tremu nije imao.

"Imao sam tremu u prvih 15-20 minuta."

"Odigrao sam dva-tri tačna pasa koja su mi ulila sigurnost i posle je bilo sve lakše. U prvom poluvremenu imali smo nekoliko prilika, ali nismo uspeli da postignemo gol. Na samom startu nastavka došli smo do vođstva i imali još opasnih situacija. Prošli smo u narednu eliminacionu fazu Kupa i sigurno je da želimo da doguramo do samog kraja, odnosno trofeja."
, istakao je Grujić.

Crvena zvezda u narednom kolu domaćeg prvenstva ponovo igra sa čačanskim klubom, a Grujić još uvek ne zna hoće li u tu biti na raspolaganju svom klubu.

"Još ne znam da li ću naredne nedelje putovati za Čačak ili igrati za Kolubaru. Kako god, najvažnije je da imam utakmice u nogama.", zaključio je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke