De Bjazi pohvalio Srbiju, žali za bodovima

Autor: Beta Beta
petak 09.10.2015.
09:44
Izvor: Beta

Selektor fudbalske reprezentacije Albanije Đani De Bjazi izjavio je večeras da je njegova ekipa taktički dobro odigrala protiv Srbije, ali da je protivnik kaznio greške domaćeg tima.

BETA/AP Photo/Thanassis Stavrakis
BETA/AP Photo/Thanassis Stavrakis

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Albanije izgubila je večeras u Elbasanu od Srbije sa 0:2 u pretposlednjoj utakmici u Grupi I u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj.

"Ekipa je dobro igrala protiv kvalitetnog tima kakav je Srbija, posebno na taktičkom planu."

"Ali, trebalo je da budemo oprezni u završnici, nismo smeli da dozvolimo golove. Morali smo da pazimo njihove kontranapade i bili smo kažnjeni i za najmanju grešku. Šteta, mogli smo da osvojimo važan bod",
rekao je De Bjazi, preneli su italijanski mediji.


Albanija ima još šanse za plasman na taj turnir, pošto u Grupi I zauzima treće mesto sa 11 bodova i ima bod manje i utakmicu manje od drugoplasirane Danske.

Kapiten fudbalske reprezentacije Albanije Lorik Cana rekao je da je njegova ekipa trebalo da bude pažljivija pošto je u nadoknadi vremena iznenada primila dva gola.

"Trebalo je da budemo pažljiviji na kraju, pošto smo pokazali zrelost tokom meča. Oni su čekali taj trenutak da nas uhvate iznenada u kontranapadu. Trebalo je to da zaustavimo", rekao je Cana.

Srbija nema šanse da se plasira na Evropsko prvestvo pošto je pretposlednja na tabeli sa četiri boda.

Portugal je sa 18 bodova obezbedio prvo mesto u grupi i plasman na Evropsko prvenstvo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke