Dauda tužio, Pečniku ispisnica!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 14.07.2014.
10:45
Izvor: Sportske.net, Sport

Novi problemi u klubu iz Ljutice Bogdana, kako piše Sport Nejc Pečnik će dobiti ispisnicu pošto je oprostio deo duga, dok će Abiola Dauda tužiti Crvenu Zvezdu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Bilo je izvesno da će Nejc Pečnik, slovenački internacionalac koji je prethodnu sezonu nastupao za klub iz Ljutice Bogdana, napustiti Crvenu Zvezdu, a sada je to i definitivno, pošto se on dogovorio sa upravom kluba da oprosti dug čime mu je uručena ispisnica.

Klub nikako nije mogao da pronađe pravo rešenje pošto je Pečnik imao još godinu dana ugovora, pa je ispisnica bilo ono najbolje što je uprava mogla da učini u ovom trenutku.

Pečnik je sam ponudio da oprosti pola sume dugovanja samo da bi dobio ispisnicu, na šta su čelni ljudi Crvene Zvezde pristali.

Sa druge strane, dosta je bilo pitanja šta će se desiti sa dugovanjima prema Abiolom Daudom i hoće li on ostati u Crvenoj Zvezdi, a Sport piše da je on odlučio da tuži rukovodstvo šampiona države.

Zastupnici ovog fudbalera dali su rok Crvenoj Zvezdi da izmiri obaveze, ali pošto se to nije desilo oni su odlučili da upute tužbu Arbitraži FSS.

Dauda se trenutno nalazi sa ekipom u Sloveniji, ali nije odigrao niti jednu utakmicu pošto se još uvek oporavlja od povrede kolena, a sada je veoma izvesno da on neće biti na Marakani naredne sezone.

Drugi strelac Crvene Zvezde će naredne sezone pokušati da pronađe angažman u Turskoj ili Kini.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke