Dauda - Hapšenje, Budva pa rastanak

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 22.06.2014.
22:13
Izvor: Sportske.net

Nova lica u Ljutice Bogdana pokušaće da zaustave osipanje tima i zadrže deo igrača koji su do sada nosili crveno-beli dres. Ipak, jedno je jasno, Abiola Dauda nema nameru da ostane na "Marakani".

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Abiola Dauda doživeo je u nedelju neprijatnost na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" nakon što se sa prijateljem zaputio na kraći odmor u Budvu.

Prilikom kontrole pasoša utvrđeno je da Dauda nema boravišnu vizu zbog čega je više časova proveo na ispitivanju a potom je pušten. Propust koji su u Crvenoj zvezdi još jednom napravili kada su vize inostranih igrača u pitanju ponovo se dogodio a Dauda je posle svega doneo odluku da napusti "Marakanu".

Iako današnje neprijatnosti nemaju mnogo veze sa njegovom odlukom, Nigerijac je u subotu obavio razgovore sa čelnicima Crvene zvezde i preneo im stav da želi da napusti klub na lep način.

Drugi strelac Crvene zvezde u minuloj sezoni predočio je čelnicima kluba da ne želi da ulaže tužbu i vodi crveno-bele na arbitražu, iako za to ima osnova, već da želi da se u mirnom tonu rastane sa šampionom Srbije.

Nigerijac je u Crvenu zvezdu stigao pre nešto manje od godinu i po dana a tokom svog boravka na "Marakani" već je prolazio kroz teške trenutke i bio blizu odlaska. Bilo je momenata kada je slao ultimatume i najavljivao odlazak ali je sada jasno da više nema nameru da ostane u klubu.

Posle svega što je prošao Abiola Dauda je rešen da napusti Crvenu zvezdu u kojoj je stigao do prve titule u karijeri zbog čega će se u petak pojaviti na "Marakani" kako bi se dogovorio na koji način će otići.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke