Darku Laziću dosta neefikasne Zvezde - Hoće golove!

Autor: Darko Mitrović
sreda 26.11.2014.
19:30
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Mladi defanzivac Crvene zvezde smatra da je u poslednjoj jesenjoj utakmici na Marakani krajnje vreme da crveno-beli prorade u napadu i da sa punom mrežom golova isprate ''Romantičare'' sa našeg najvećeg stadiona.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Poslednji kiksevi protiv Čukaričkog i kragujevačkog Radničkog izazvali su zabrinutost navijača Crvene zvezde, ali mladi defanziovac Darko Lazić uverava da je sve to ''sastavni deo fudbala'', i da će vrlo brzo doći bolji dani na Marakanu.

On smatra da će već u subotu protiv OFK Beograda crveno-beli ''naplatiti'' sve propuštene prilike iz prethodnih mečeva i da će ''Delije'' moći da uživaju u ''kanonadi'' golova, iako izuzetno ceni mladu ekipu ''Romantičara'', uz podsećanje na njihov visok plasman na tabeli.

''Mislim da bi konačno trebalo da dođe jedna utakmica sa dosta golova. Treba da pokažemo dobru igru iz koje će se izroditi i šanse, i mislim da je vreme da ih iskoristimo. Sledeća utakmica na Marakani će se igrati tek za četiri meseca i nadam se da ćemo se na lep način oprostiti od navijača kada je ova godina u pitanju'', zaključio je Lazić.

Podsetimo, goleadu protiv OFK-a je prethodno najavio i Mihajlo Ristić, pa ćemo videti da li će se njihova očekivanja i obistiniti.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PintoDaCosta
Thursday, 27.11.2014
09:15

Da li ce se ponistiti crveni karton Planicu posto je utvrdjeno da ga je greskom dobio?

avatar
Povratak kralja BAN2
Thursday, 27.11.2014
13:07

Da li se nakon pregledavanja snimka daju crveni kartoni igračima Crvene zvezde kad je očigledno da su ih zaslužili? Da ne dužim nabrojaću par primera:
-Kasalica protiv Radničkog 1923 kad je udarao Pavlovića u glavu
-Petković pokazuje srednji prst navijačima
-Bajković protiv Javora kad je pokušao da se obračuna sa policijom
-Mijailović protiv Borca kad je pokušao da se obračuna sa policijom
-Mijailović protiv Rada kada je namerno udario laktom u lice protivnika
-Lazić protiv Radničkog 1923 kada je prvo s leđa skrivio penal, moguće da je to i direktan crveni karton ako je igrač u izglednoj šansi, a čini mi se da jeste zatim udaranje igrača laktom u lice u drugom poluvremenu
-Mijailović protiv Vojvodine s leđa drži i obara Babića koji je u izglednoj šansi
-Kasalica protiv Smedereva gazi namerno Veljovića koji leži na zemlji
-Lazić protiv Partizana faulira Lazovića koji je u izglednoj šansi za gol
-Stamenković protiv Smedereva đonom u predelu vrata zaustavlja napadača
-Bajković protiv Javora zaustavlja Momčilovića u izglednoj šansi za gol
-Bajković protiv Napretka zaustavlja Gavrićau izglednoj šansi za gol
I tako dalje, samo u poslednje 2-3 sezone ima kolko hoćeš slučajeva kada su igrači Crvene zvezde zaslužili kazne, a nisu ih dobili ni na terenu za vreme utakmice ni nakon pregledavanja snimka posle utakmica gde obično Disciplinska komisija utvrdi da je sve po propisima "Zvezdinog proleća"

avatar
PintoDaCosta
Thursday, 27.11.2014
15:02

Ako je zasluzio a sudija nije video zasto ne? :) Ali ako odluce da nije zasluzio...nema niceg spornog. Ovde su odlucili da je greska u pitanju, znaci treba ispraviti gresku :)