Darko Lazović - Italija naredna stanica!?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 14.01.2015.
17:37
Izvor: Sportske.net

Nekadašnji "A" reprezentativac Srbije Darko Lazović (24) fudbalsku karijeru trebalo bi da nastavi u ekipi Đenove ali je već sada izvesno da dogovor sa italijanskim klubom podrazumeva ostanak u Zvezdi do leta tekuće godine.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Na startu priprema za prolećni deo sezone u Jelen Superligi navijače Crvene zvezde obradovala je vest da će Darko Lazović ostati u klubu do isteka ugovora, što će reći do kraja juna 2015. godine.

Čačanin je na šest meseci pre isteka ugovora dobio mogućnost da slobodno pregovara sa zainteresovanim klubovima a sve su prilike da je ovih dana postigao dogovor sa italijanskom Đenovom!

"Arena Sport" prenosi da će se krilni napadač Crvene zvezde priključiti Đenovi narednog leta, ali nema zvanične potvrde da li su Italijani otkupili Lazovićev ugovor ili će Čačanin na leto kao slobodan igrač preći u Đenovu.

Malo je verovatno da je Đenova pristala da plaća obeštećenje za Lazovića u trenutku kada Zvezda grca u dugovima pa treba očekivati da će nekadašnji "A" reprezentativac Srbije kao slobodan igrač stići u tim koji nastupa u Seriji A.

Dodajmo i to da Zvezda duguje Darku Lazoviću više od pola miliona evra na ime zarada i bonusa što znači da će crveno-belima, sve i da Lazović oprosti deo duga, ostati veliki problem kada kapiten napusti stadion "Rajko Mitić".

Podsećanja radi, aktuelni šampion Srbije mogao je pre tri godine da zaradi gotovo 5 miliona evra od prodaje Darka Lazovića ali je ponuda Salcburga odbijena pa će posle svega brzonogi kapiten crveno-belih klub napustiti a da u kasu neće leći ni evrocent.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke