Darko Lazić zavapio iz Rusije: ''Ljudi, uništiće nam Zvezdu!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 05.08.2015.
18:25
Izvor: Sportske.net

Najnovija dešavanja u Crvenoj zvezdi nisu ostavila ravnodušnim doskorašnjeg fudbalera ove ekipe.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

U Crvenoj zvezdi je ''vanredno stanje''! To je danas na neki način i potvrđeno odlukom uprave kluba da stopira sve dalje aktivnosti oko novih transfera, iako se do juče aktivno radilo na angažovanju bar još četvorice novih igrača (Donald, Plavšić, Srnić i Stojiljković).

A koliko je situacija u klubu teška, svedoči i današnja ostavka potpredsednika kluba Slaviše Kokeze, koji je na rastanku od Zvezde indirektno prozvao i pojedine članove aktuelnog rukovodstva kluba iz Ljutice Bogdana.

Sve ovo je iz Rusije sa velikom pažnjom ispratio Darko Lazić, bivši defanzivac Crvene zvezde, a sada fudbaler Anžija.

On se oglasio na Tviteru, najpre ironičnom opaskom da će, ako u Zvezdi ovako nastave, ''daleko dogurati''.

Zatim se razvila polemika na tu temu, da bi Lazić zatim uputio i svojevrsni apel svima koji vole Zvezdu:

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Миленко Пазуревић
Friday, 07.08.2015
00:15

e dragi moji fudbaleri, od vas koje vas je Zvezda stvorila. Mogli bi ste se odreci po jednu svoju platu da pomognete nekoga ko vas je stvorio, a ne da pisete koje kakve komentare. A i ovi lopovi dobro da su otisli. Vec sam pomislio da nikada otici nece, Dovesti postene ljude. I pomozite financijski. jer da Zvezde nije bilo ostali bi ste tamo neki klosari i propalice.

avatar
mibo$$$.
Thursday, 06.08.2015
00:12
avatar
Wednesday, 05.08.2015
19:44

Ma sta zna ovaj sad ce svi oni Delije Srbija, da objasne kako je to pravi put i kako da nema Toleta oni bi bili najbolji i ubedljivi prvaci drzave, i legitimni predstavnici u Evropi, vrlo konkurentni, i kak bi ih se i Bajern plasio. Zvezdo raspadni se, mole te svi pravi ljubitelji fudbala, put Rendzersa i Parme, pa da se onda pravilno vratis na vrh, a ne ovako!

avatar
degrobarizator
Wednesday, 05.08.2015
21:24

Preko dvadeset godina, preko partijskih i FSS poslusnika, pokusavate da nas unistite. Preko dvadeset godina na sve moguce nacine pokusavate da nas prestignete u broju titula. Ako ko treba da se raspadne onda je to partizan( mislim na ovaj posle devedesetih), mutant koga je stvorio politicki vrh.

avatar
Pera Zambula opet
Thursday, 06.08.2015
05:37

Sam naziv tvog profila mnogo govori o tebi i tvojim kometarima....samo jos kad bi to bilo tako....Kairat vam je objasnio kako se igra fudbal.... asad se opusti i gledaj kako Partizan ulazi u LS :) vozdra :) buhahahhaha aahahaha hahahaha

avatar
Wednesday, 05.08.2015
22:47

Ja pokusavam da unistim nekog??? A sto se tice prestizanje u broju titula mislim da ce nam trebati vise od dvadesset godina, trenutno nemamo nijednu, a vi 25 tako da barem 25 godina ce nam trebati da sustignemo. Dalje, kda bi se raspao i Partizan mojoj sreci ne bi bilo karaja, ali prvo vi, jer za razliku od Zvezde, ponosnog dike koji ispada od amatera i ribara i pre no sto ozbiljni klubovi zapocnu pripreme, Partizan evo igra trecu sezonu zaredom bar LE, Vosa dobija Sambdoriju, a vi nije vam prvi put gubite od nekih pacera. Ako vas neko unistava to ste vi sami, jer zapitajte se gde vam je omladinska skola, gde su vam igraci koje ste vi napravili? Smao mislite da vas neko napada i ugrozava, a sami sebe unistavate, Jos dok je Arkan razglasio kako je Zvezda Srbija i sirio nekakav kvazipatriotizam koji vi idalje vucete, vi sebe sami unistavate. Svi su vam drugi krivi sem vas. A i muka mi je vise da placam vase promasaje i da zivite na tudjoj grbaci. Pogledajte asu upravu, kako funkcionisete, koje igrac edovodite, i tako u krug, ili mozd amislite da ne treba d aplacate porez, i komunalije?

avatar
Don Silvio
Wednesday, 05.08.2015
21:46

zasto ne vapis da se isto desi i Partizanu i oni su u dugovima preko 10M a toliki dug lako poraste na i na 50Mnmedjutim o tom se cuti, dok se protiv zvezde vodi hajka.nNe branim ove iz zvezde to su sve lopovi i treba ih celicnom metlom pocistiti, ali netreba biti licemer od strane navijaca kao sto si ti. Ovaj decko je osetio neke stvari na svojoj kozi, nije vrhunski igrac ali je imao potencijal igrao je konstantno dobro i cekao se samo prvi kiks da mu smaknu glavu sto se posle i desilo