Darko Lazić ne tuguje što je ostao u Zvezdi...

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.02.2015.
21:05
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Iako priznaje da mu nije bilo svejedno tokom najava transfera u Belgiju, mladi Zvezdin defanzivac uverava da će se sada maksimalno koncentrisati na obaveze u crveno-belom dresu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kako smo već u više navrata objavljivali, tokom zimskog prelaznog roka je za Darka Lazića postojalo interesovanje belgijskih prvoligaša Genka i Genta, ali do realizacije transfera nije došlo.

Možda se nešto konkretnije dogodi na leto, u zavisnosti od toga kakve će partije Lazić prikazivati u prolećnom delu sezone.

Zvezda je, kao što već znate, od danas u Antaliji, gde obavlja završni deo priprema za nastavak sezone, a Darko Lazić uverava da je nervoza zbog nerealizovanog transfera prošlost i da će se maksimalno posvetiti obavezama u Zvezdi.

''Možda je ovako i bolje, desilo se šta se desilo, nema sad tugovanja... Igrač sam Zvezde, nastaviću da radim kao i do sada.

Tačno je, bilo je nervoze, ne mogu da kažem da mi je bilo svejedno. Desio se i onaj crveni karton protiv Ankarana kao posledica nervoze. Ali, sada je bitno da je tome stavljena tačka, znam na čemu sam i idemo dalje'',
poručuje Lazić, a prenose ''Novosti''.


Na proleće bi mladi defanzivac trebalo da čini štoperski tandem sa novim kapitenom Lukovićem, a ako nastavi sa dobrim igrama, poput onih od jesenas, za očekivati je da i na leto bude zainteresovanih ekipa iz inostranstva za njegove usluge.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
FRATRIA
Tuesday, 03.02.2015
22:13

Samo nastavi da igras ozbiljno kao i do sada i doci i na tebe red da odes i zaradih koji dinar, samo nastavi vredno da radis!