Dao gol Zvezdi pa dobio ponudu iz Kazahstana

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 21.12.2016.
12:27
Izvor: Sportske.net

Crnogorski internacionalac koji je u poslednjoj utakmici jesenjeg dela sezone pogodio u porazu Radnika od Crvene zvezde karijeru bi trebalo da nastavi u Kazahstanu.

fk-radnik.com
fk-radnik.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Radnik iz Surdulice ući će u prolećni deo sezone bez napadača Stefana Nikolića koji je već otputovao na potpisivanje ugovora sa kazahstanskim prvoligašem.

Momak rođen u Nikšiću proveo je prethodna četiri meseca u Radniku, zabeležio nekoliko sjajnih partija, pa sada kao slobodan igrač ima mogućnost u izboru nove sredine.

"Istekao mi je ugovor sa Surduličanima, slobodan sam u izboru kluba. Razgovaraću sa ljudima iz Kajsara, planirano je da u Turskoj ostanem tri dana, potom bi sve trebalo da bude poznatije" rekao je Nikolić.

Bivši član mlade reprezentacije Crne Gore otputovao je za Tursku gde kazahstanski Kajsar sprovodi pripreme za novu sezonu.

Podsećamo da je Stefan Nikolić u poslednjoj utakmici jesenjeg dela domaćeg šampionata postigao vodeći gol za Radnik u duelu sa Crvenom zvezdom koja je kasnije uspela da preokrene rezultat i osvoji sva tri boda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke