Danko Lazović - O ostanku, o Zvezdi...

Autor: Beta Beta
ponedeljak 23.06.2014.
10:28
Izvor: Beta

Fudbaler Partizana Danko Lazović rekao je da ne planira da napusti crno-bele i da će jedino otići ako se pojavi ponuda koja se ne može odbiti.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Danko Lazović rekao je da ne planira da napusti crno-bele i da će jedino otići ako se pojavi ponuda koja se ne može odbiti.

"Ja sam u Partizanu, imam ugovor na još godinu dana i dok god je tako ponašaću se u skladu sa tim. U fudbalu uvek može da se desi nešto neočekivano. Iskren da budem, ja ne planiram da idem nigde. Jedino da bude nešto što u ovom momentu čovek ne može da odbije. Mislim da postoje šanse, ali su veće da ostanem u Partizanu", rekao je Lazović.

U Nionu će se danas održati žreb za kvalifikacije za Ligu šampiona, za koju je Partizan dobio priliku da igra, pošto je Crvenu zvezdu kaznila Evropska fudbalska unija (UEFA).

"Partizan nije favorit za ulazak u Ligu šampiona, ali uradićemo sve da uđemo u to takmičenje jer to donosi mnogo Partizanu, kako u finansijskom, tako i u igračkom smislu jer pomaže mladim fudbalerima da se afirmišu. Biće nam teško jer nismo povlašćeni u trećem krugu, a i da jesmo, savremeni fudbal je takav da svakog svakog može da pobedi"
, kazao je Lazović.

Fudbaler crno-belih je dodao i da se ne raduje zbog toga što je Zvezda kažnjena.

"Ova Liga šampiona, da nas pogleda sreća pa da udjemo, mnogo znači srpskom fudbalu, pogotovu zbog svega što se dešava. Jedna Crvena zvezda koja je veliki klub je izbačena i to je veliki udarac za naš fudbal. Ja se uopšte ne radujem što mi igramo, lepo što imamo šansu, ali srpski fudbal je doživeo jedan veliki udarac."

"Mislim da ljudi koji su u srpskom fudbalu treba da stave prst na čelo i da se zapitaju šta se radi"
, rekao je Lazović.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke