Danilo Pantić - Uzbuđenje raste, kad će taj potpis?

Autor: Beta Beta
sreda 21.01.2015.
19:35
Izvor: Beta

Talentovani vezista Partizana odbrojava dane do potpisivanja ugovora sa londonskim Čelsijem, koji će ga zatim proslediti na pozajmicu u holandski Vitese.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Danilo Pantić rekao je danas da je spreman da pređe u Čelsi, koji bi trebalo da ga pozajmi Viteseu.

"Teško je dobiti šansu u Čelsiju sa 18 godina i uzbuđen sam što ću imati priliku da prvo igram u Holandiji. Ta liga je idealna za mlade talente i tamo se igra napadački fudbal", rekao je Pantić britanskim medijima.

Prema pisanju Dejli mejla (Daily Mail), Čelsi će Partizanu platiti 1,25 miliona funti, a mladi fudbaler će do kraja sezone nastupati za Vitese.

"Već znam mnogo o Viteseu. To je veliki klub za koji nastupa mnogo mladih igrača, a igra se ofanzivno. Ako budem igrao dobro za Vitese, verovatno ću se vratiti u Čelsi", kazao je Pantić.

Kako su preneli britanski mediji, za Pantića je navodno zainteresovan i italijanski Juventus.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The Real Man
Wednesday, 21.01.2015
20:42

Eto tebe nazad za 3,4 godine, mozda koju godinu vise. Jos se ni u Partizanu nije ustalio hoce covek da igra jacu ligu, pa cak da igra za Celzi... Svi treba da se ugledaju na Jovetica, covek je postao kapiten Partizana, pa tek onda otisao, a sad mogu da mu zavide 99% igraca koji su prosli kroz Partizan...

avatar
maestro
Wednesday, 21.01.2015
20:52

Јоветић је отишао са непуних 19 година, баш као и Пантић сада.То што је Јоветић класа је прича за себе, није се он баш задржао у Партизану сто година.

avatar
SAB
Thursday, 22.01.2015
07:43

Lol, da li ti razumes da je ovo Celsi , nije ti to tadasnja propala Fiorentina, koja je bila pri samom bankrotu.

avatar
The Real Man
Wednesday, 21.01.2015
23:57

Poenta mog komentara nije se odnosila na godine, nego na to da je Joveta stasao kao igrac, postao klasa, mozda bi i Pantic sa 20 ili 22 godine postao kapiten pa neka ide posle da gradi karijeru, a i bilo bi mu lakse sigurno... Samo pogledaj koliko igraca ima Celsi na pozajmicama, gotovo niko ne uspe da se vrati, cak ni daleko kvalitetniji igraci od Pantica... decko je propao ako ode u Celsi...

avatar
Balotelli
Wednesday, 21.01.2015
20:53

pa sad jovetar je otisao sa 18 iz partizana,to sto je bio kapiten pa tek onda otisao je zato sto je bio show dobar igrac a ne zato sto je dugo ostao