Danilo Pantić – Gde je zapelo?

Autor: Miloš Marković
utorak 03.02.2015.
11:39
Izvor: Sportske.net

Najavljivan kao novo pojačanje londonskog Čelsija, mladi fudbaler Partizana će ostati u Humskoj sa neizvesnim statusom za nastavak sezone.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Višenedeljni pregovori i razgovori na relaciji Partizan – Čelsi okončani su nezadovoljavajuće.

Danilo Pantić neće postati novi fudbaler londonskog tima, neće biti prosleđen u Vitese, makar ne tokom zime. Sve najavljivane aktivnosti moraće da sačekaju leto, do kada će Pantić ostati u Partizanu. Razočaran bez sumnje, mladi fudbaler ne zna šta mu nosi nastavak sezone.

Prema navodima beogradskih medija, Pantić će trenirati individualno, neće biti u planovima trenera Nikolića za prolećni deo sezone, na leto će otići kao slobodan igrač. Ukoliko, naravno, ne prihvati ponudu da produži saradnju sa crno-belima.

„Danilu Pantiću, odnosno njegovim zastupnicima je ponuđen produžetak saradnje i tim povodom su već preduzeti neki koraci. Počeli smo da pričamo na tu temu i tek će se u narednim danima znati više.“, rekao je generalni direktor Partizana Miloš Vizura u izjavi za Sport.

Inače, postojala je šansa da se transfer ipak realizuje do 11 sati danas, do kada važi produženi rok za engleske klubove da kompletiraju transfere koji su u toku. Nikakve promene nije bilo, ostaje otvoreno pitanje – Gde je zapelo?

Prvi operativac Partizana ističe da ponuda londonskog kluba nije bila zadovoljavajuća za crno-bele, koji su odbili uslove koje je prezentovao njegov agent Falji Ramadani, te se uz sav rizik da se tokom leta Pantić rastane sa Partizanom kao slobodan igrač ušlo u neizvesnu poziciju.

Hoće li Pantić igrati u nastavku sezone ili će kako se najavljuje trenirati individualno, van prvog tima?

Miloš Vizura ističe da je to isključivo na treneru Nikoliću.

„Vrlo je jednostavno. Pantić je fudbaler Partizana. Njegov status isključivo zavisi od trenera Marka Nikolića. Mi ćemo učiniti sve što je do nas da Danilo produži ugovor, pa ćemo da sačekamo reakciju druge strane. Odlučili smo se na kraju za rešenje koje će biti od koristi Partizanu i igraču, ukoliko bude međusobnog razumevanja.“, rekao je Vizura.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke