Danci kvare posao Zvezdi

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 24.05.2016.
09:09
Izvor: Sportske.net

Šampion Srbije ostaće bez željenog pojačanja u navalnoj liniji pošto je danski Kopenhagen jako blizu angažovanja jednog od napadača koji se našao na spisku Zvezdinih želja.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda najverovatnije će ostati bez željenog pojačanja u napadačkoj liniji tima nakon odluke Kopenhagena da angažuje prvotimca Čukaričkog.

Novopečeni reprezentativac Srbije Andrija Pavlović (23) odavno je privukao pažnju inostranih klubova ali je Kopenhagen rešen da u danima koji slede realizuje transfer fudbalera "Brđana", saznaju izvori dnevnog lista "Sport".

Predstavnici danskog sastava boravili su za vikend u Beogradu i "skautirali" Andriju Pavlovića tokom duela Čukaričkog i Radnika u okviru poslednjeg kola domaćeg šampionata.

Partije napadača Čukaričkog u prolećnom delu sezone ubedile su Dance da je vredan novca koji "Brđani" žele da zarade njegovom prodajom pa se očekuje da u narednih nekoliko dana posao bude završen.

Čukarički bi od prodaje Andrije Pavlovića trebalo da zaradi više od dva miliona evra što će za klub koji se finansira iz privatnih izvora biti dobra finansijska injekcija pred početak nove sezone.

Svakako da se u Ljutice Bogdana neće obradovati ovakvim vestima jer je Andrija Pavlović priznao da ne bi imao ništa protiv da zaigra za Zvezdu, ali u savremenom fudbalu finansije imaju prioritet u odnosu na želje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tisina perhani!
Tuesday, 24.05.2016
16:06

pitajte barda zivu gde ce ovaj

avatar
Doktor Trax
Tuesday, 24.05.2016
15:01

Mozda mu je bolja opcija bila Zvezda kad bi se pokazao u kvalifikacijama lagano bi otisao za pola godine u top 20 najjacih klubova .

avatar
Lord of Nottingham
Tuesday, 24.05.2016
12:53

Ovakvoj cijeni ne možemo da pariramo nažalost, tako da ako je ovo tačno, Pavlović bi trebao otići u Kopenhagen, ali zato Stojkovića dovesti pod hitno

avatar
Goran Zdravkovic
Tuesday, 24.05.2016
10:44

ko da vise njegov je, prosta matematika u normalnom svetu...