Danci im "objasnili"?!

Autor: Beta Beta
subota 15.11.2014.
09:36
Izvor: Beta

Srpski fudbaleri se posipaju pepelom posle bruke protiv Danske. To da su vas izblamirali znamo, nego šta ćemo sada?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Fudbalski reprezentativac Srbije Zdravko Kuzmanović rekao je u petak uveče da je Danska zasluženo pobedila u Beogradu u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

"Večeras smo apsolutno zasluženo izgubili. Danci su pokazali kako se igra fudbal, kako se igra za svoju reprezentaciju. Nemam šta više da dodam što se tiče naše igre"
, rekao je Kuzmanović novinarima.

Fudbaleri Srbije izgubili su na stadionu Partizana od Danske sa 1:3 i tako su umanjili šanse za plasman na Evropsko prvenstvo.

Srbija iz tri utakmice ima jedan bod, šest manje od Danske, pet od Portugala, a ispred je još i selekcija Albanije.

Na pitanje novinara kakve su šanse Srbije da izbori plasman na EURO 2016. godine u Francuskoj, Kuzmanović je kazao da oni sada ne mogu da razmišljaju o tome.

"Teško ćemo izboriti plasman na EP. U užasno smo teškoj situaciji. Treba da krenemo od nule", dodao je Kuzmanović.

Golman Vladimir Stojković rekao je da reprezentacija treba što pre da zaboravi poraz i da pokuša da se uzdigne.

"Moramo ovaj težak poraz da zaboravimo što pre, da se podignemo, što ne mislim da će biti lako i brzo. Do kraja kvalifikacija ima još dosta utakmica i naše je da se nadamo", kazao je Stojković.

Slabu igru reprezentacije i poraz kratko je prokomentarisao i Milan Biševac: "Ma, šta da vam kažem? Ovo je bila katastofa, videli ste sve".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ACACHELSEA
Saturday, 15.11.2014
15:46

Nama treba diktator kao Antic i Mihajlovic.

avatar
vdjokovic177
Saturday, 15.11.2014
15:05

Bilo je kod Mihe nekih gresaka,narocito zbog Matica,ali kod njega je bio red i disciplina,znao je covek sta radi,taman pred otkaz mi smo se uigrali.. Mislim da bi sada bilo drugacije da je ostao.

avatar
E SI MI DOBAR
Saturday, 15.11.2014
14:40

Brate sad tek vidim da je Mihajlovic ipak nesto znao i radio,mi pola terena nismo mogli da predjemo po zemlji aloooooo,samo neko ispucavanje pa sta bude,mogao sam i ja tako sa jos 10 ljudi da igram,ispucaj pa sta bude,pothitna smena i Karadzica i Dika Advokata i da se zovu igraci koji igraju dobro u klubovima i koji ce da ginu na terenu,a ne da se setaju kao na modnoj pisti,cast izuzecima!!!

avatar
Dzontra Volta
Saturday, 15.11.2014
11:15

Bisevac objasnio.

avatar
arthaslichking
Saturday, 15.11.2014
10:50

Ja necu da komentarisem nasu repku, vise nikad, mogu da rade sta oce, ali niti zelim da ih gledam niti ista vezano za njih dok se nesto drasticno ne promeni u svim segmentima. Doticni igraci nek rasturaju po klubovima svoim, nek igraju tamo najbolje sto umeju, podrzavacu ih. sva sata uzaludno izgubljena, njima je sve jedno da l` igraju pred punim ili praznim tribinama, nezainteresovani su nam igraci, uprava, bolje da se ne komentarise, svasta tu ima, a trener onakav kakvog zasluzujemo, a zasluzujemo mi i Toleta i jos goreg od njega koji ce ga naslediti kad ovaj verovatno ode sa ovog sveta ako, i tamo ne ponese svoju fotelju! Od EP koje je naprevljeno da se svi plasiraju, mi necemo otici i idemo u grupu velesila Gibraltara, Andore, San Marina, Kipra, Farana(a ne Farani su vec jaci od nas)! Dzaba nama igraci po Celsijima, Sitijima, Lacijima, nama uvek fali kao jedan igrac, a i taj kad dodje bolje da nije ni dosao, jer nama sistem ne valja, sve nam je trulo, i dok je tako najbolje da nas lepo iskljuce, da fudbal bude amaterski sport(a ko a vec nije)!

avatar
Povratak kralja BAN2
Saturday, 15.11.2014
13:34

Nama fali čvrsta, diktatorska ruka, kao što je Mihajlovićeva koja će da zavede red koji moraju svi da poštuju i gde će bili ili ili, trećeg nema, ili poštuješ kodeks i budeš deo reprezentacije ili ne poštuješ i letiš napolje.

avatar
arthaslichking
Saturday, 15.11.2014
15:04

Mihajlovica nismo hteli, bio je diktatod i zato nam nije odgovarao, nama niko ne odgovara, to je nas problem svakom vidimo manu ali ato smo mi savrseni i svako je usijana glava za sebe. Evo da ti odgovorim, potpuno se slazem sa tobom, fudbal gledam zatop sto volim igru, zelim da vidim draz, borbu, a to kod nas se ne vidi.

avatar
PintoDaCosta
Saturday, 15.11.2014
10:49

A Stojkovic i Z. Tosic pokupili Djurin mentalitet... "ma pokazacemo do kraja kvalifikacija ludilo" :)

avatar
djordjepandurevic
Saturday, 15.11.2014
10:46

Zabraniti im da igraju, to je rješenje!