Danas odlazi Škuletić, Humska čeka Klea!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 22.12.2014.
08:55
Izvor: Sportske.net, Sport

Petar Škuletić je na korak od Lila, danas bi stvari trebalo da se prelome. Šta su uslovi za povratak sjajnog Brazilca u Humsku?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

U Partizanu će prihvatiti ponudu Lila koja je prema nekim informacijama oko 2.5 miliuona evra.

UO bi trebalo da izda "zeleno svetlo" sjajnom napadaču koji ima ugovor do 2017. godine. Škuletić je stigao u Beograd, čeka odluku posle koje bi se verovatno zaputio u Francusku na lekarske preglede.

U prvi plan je kao zamena za najboljeg strelca JSL izašao čovek čiji je rekord Škuletić srušio ove jeseni kada je postigao 21 gol u polusezoni.

U pitanju je Brazilac Kleo na čiji pomen srce svakog "Grobara" brže zakuca. Ono što se zna je da on želi natrag u Humsku, ali bi transfer trebalo da sačeka izbore i promenu predsednika u Partizanu.

Nova uprava želi Klea, ali uslov su naravno čisti papiri od Atletiko Paranaensea. On je u ovaj klub stigao kao slobodan igrač i pretpostavlja se da bi bez problema dobio dozvolu da ode ponovo u Evropu, gde je uz Partizan i Zvezdu igrao samo za nižerazredni Olivaiš u Portugalu.

Kleo nije jeftin igrač, prema nekim informacijama sigurno da bi njegova primanja bila najveća u Partizanu, preko 200 000 evra po sezoni, ali je to žrtva koju bi u Humskoj morali da podnesu, ako žele dostojnu zamenu za Škuletića koga neće biti lako zameniti.

Kakav bi povratak Brazilca efekat imao na navijače, o tome i ne treba govoriti, Kleo je postigao 42 gola za Partizan u manje od 70 mečeva, igrao i Ligu šampiona sa crno-belima, no ne treba žuriti.

Naime, iako postoji volja obe strane da se posao završi ove zime, ima i prepreka, videćemo hoće li Partizan uložiti u svog nekadašnjeg igrača koji je pre par nedelja rekao da želi natrag u Humsku, ali da ga niko nije zvao.

On je već jednom želeo da se vrati i to na pozajmicu iz Gvangžua, ali tada su u Partizanu oklevali i procenili da im nije potreban.

Čini se da su sada čvrsto rešeni da grešku isprave...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke