Dan za pamćenje - Užice dočekalo "Orlove"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 24.05.2016.
15:50
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Ekspedicija fudbalske reprezentacije Srbije stigla je u utorak u Užice i posetila Dom za decu bez roditeljskog staranja, a štićenici ove ustanove nisu skidali osmehe sa lica tokom druženja sa "Orlovima".

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Stručni štab i fudbaleri reprezentacije Srbije posetili su u utorak Dom za decu i omladinu bez roditeljskog staranja "Petar Radovanović".

"Orlove" su u ustanovi koja se bavi vaspitanjem i smeštajem omladine bez roditeljskog staranja dočekala nasmejana lica štićenika Doma koji su bili oduševljeni druženjem sa Banetom Ivanovićem i drugovima.

"Veliko nam je zadovoljstvo što smo ovde sa vama, a želja nam je da nam budete podrška i na utakmici protiv Kipra. Pred nama je važan put, a samo zajedno, narod i reprezentacija, mogu zajedno do cilja. Zbog toga nam je drago da smo danas ovde, sutra na nekom drugom mestu, ali uvek zajedno" rekao je selektor Srbije.

Reprezentativci su podelili poklone deci sa smetnjama u razvoju, a kapiten Branislav Ivanović apostrofirao je trenutak koji ostaje u sećanju.

"Drago nam je što smo došli ovde da se družimo sa vama. Vi fudbalere gledate kao idole a mi uvek tražimo inspiraciju u vama, pa zato vi možete biti naši idoli i inspiracija. Nadam se da ćete biti svim srcem uz nas, da ćete nam dati veliku podršku i da ćemo svi zajedno krenuti ka Rusiji i novim pobedama" rekao je Branislav Ivanović.

Posle pola časa druženja, ko zna koliko 'selfija', potpisanih dresova i podeljenih autograma, reprezentacija je nastavila put do Zlatibora gde će boraviti do meča sa Kiprom koji je na programu u sredu od 17 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke