Daleko seže ljudska glupost - FK Partizan postao HNK Partizan!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 17.09.2014.
12:09
Izvor: Sportske.net

Načini na koje navijači "večitih" izražavaju ljubav prema klubu često su predstavljali odraz gluposti a takav primer smo uočili na internet enciklopediji "Vikipedija" gde je puno ime FK Partizan preimenovano u "Hrvatski nogometni klub Partizan".

Screenshoot: Wikipedia
Screenshoot: Wikipedia

Povezane vesti

Animozitet koji navijači Partizana i Crvene zvezde međusobno gaje nekada je umeo da proizvede interesantne čarke od kojih je nastajalo i poneka konstruktivna stvar.

Noviji naraštaji izgleda su ostali daleko od izvornog značenja navijač pa su im prepucavanja na internet forumima i portalima postali "duševna hrana".

Do koje mere ljudska glupost seže najbolje se vidi u primeru koji smo danas uočili na internet enciklopediji "Vikipedija".

Zvaničan naziv FK Partizan preimenovan je u Hrvatski nogometni klub Partizan što je očito bilo delo nekog od "navijača" Crvene zvezde koji nije uspeo ništa pametnije da smisli.

Svako ko je iole upoznat sa načinom na koji funkcioniše "Vikipedija" dobro zna da bilo koji pojedinac može da menja podatke u toj enciklopediji pa zaista ostaje nejasno kome je bilo toliko zabavno da se na ovaj način našali.

Ukoliko se rivalstvo između dva kluba svelo na ovakve slučajeve, onda smo zaista dotakli dno.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke