Da li to Milijaš već najavljuje gol u derbiju?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 20.02.2017.
10:47
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Povratnik u redove Crvene zvezde Nenad Milijaš ovacijama je dočekan u subotu na Marakani, a malo je nedostajalo da povratnički debi ukrasi i pogotkom.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Protiv Pazara mu je malo nedostajalo da pogodi, ali veruje da će pogoditi kada bude mnogo važnije...

Nenad Milijaš je za samo petnaestak minuta koliko je proveo u igri, pokazao da će ovog proleća biti pravo pojačanje za Crvenu zvezdu u borbi za odbranu šampionskog trona.

Velike zasluge idu i njemu za drugi gol, koji je postigao Marko Petković, jer je sve počelo posle njegovog slobodnog udarca. Kada je on na terenu, svaki prekid na polovini rivala je velika opasnost za protivničke golmane, a trener Božović je posle meča izrazio očekivanje da će to izgledati još bolje kada popularmi ''Miki'' uđe u pravu formu.

Slična očekivanja ima i sam Milijaš posle meča sa Novim Pazarom, a u iščekivanju ''večitog derbija'' sa Partizanom 4. marta.

''Imao sam šansu, prošla je lopta blizu, ali bolje da uđe u nekoj važnijoj situaciji. Na 2:0 mogu da promašim, ali bilo bi lepo da pogađam na 0:0. Možda mi je važniji slobodan udarac nakon koga smo postigli drugi gol.

Mnogo mi je drago što je Petković zabeležio svoj prvenac u crveno-belom dresu i čestitam mu i ovom prilikom. Siguran sam da će i njemu mnogo značiti za samopouzdanje, a i kao nagrada za sve što je pružio klubu'',
poručio je Milijaš.

Navijači su ga oduševili sjajnim prijemom i velikom podrškom koju su mu pružili po ulasku u igru, pa će mu i to biti dodatni motiv za još bolje partije u nastavku sezone.

''Jako mi je drago što su me navijači dočekali na ovakav način. Dosta vremena proveo sam u Zvezdi, ostavio sam neki trag i verovatno sam time i zaslužio takav aplauz kada sam ušao u igru. Hvala navijačima, pokušaću da igram bolje nego prošli put i da pomognem ekipi da osvojimo duplu krunu'', naglasio je Milijaš.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 20.02.2017
18:09

Ако је теби стварно драго што смо те тако лепо дочекали ти нам се за то одужи на следећем дербију. Погоди једном из слободњака и решена ствар.

avatar
Pera detlić
Monday, 20.02.2017
14:16

Posle Dejana Stankovića naš najbolji vežnjak koji je igrao u svetom dresu.