Da li su arbitri oštetili "Orliće"?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 29.03.2016.
15:52
Izvor: Sportske.net

Omladinska reprezentacija Srbije imala je gol minusa na poluvremenu duela sa Francuskom, a moglo je da bude drugačije da Ivanu Šaponjiću nije poništen gol u 16. minutu.

Sportske.net/Altai-Nikola Krstić
Sportske.net/Altai-Nikola Krstić

Povezane vesti

Sporna situacija viđena je u 16. minutu odlučujuće utakmice Elitne runde kvalifikacija za EURO 2016. između omladinskih selekcija Srbije i Francuske.

"Orlići" su inicijativu i bolju igru u prvih 15 minuta meča krunisali golom koji je postigao Ivan Šaponjić, ali su arbitri poništili pogodak zbog navodnog ofsajda.

Upotrebljivu loptu uputio je Matija Špoljarić, bivši napadač Partizana izašao je pred francuskog golmana i postigao gol, ali je glavni sudija Robert Medli uvažio procenu svog pomoćnika koji je signalizirao ofsajd.

Ofsajd kamera na stadionu "Čika Dača" zabeležila je momenat kada je Špoljarić uputio loptu ka Ivanu Šaponjiću ali se na osnovu snimka teško može reći da li je napadač Benfike bio u nedozvoljenoj poziciji.

Pogled na teren i "travnate štrafte" ukazuje da je bilo jako teško doneti odluku pa ostaje pitanje da li je Srbija oštećena ili je pomoćni arbitar bio u pravu.

Да ли су Орлићи оштећени?

Posted by Супер Лига on уторак 29. март 2016.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke