Da li ste znali - Dule nije smenjen, Vučela ga je samo nasledio?!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 29.10.2015.
17:34
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Kako smo objavili tokom dana, potpredsednik FK Partizan Milorad Vučelić jednoglasno je izabran za novog predsednika istoimenog Jugoslovenskog sportskog društva. Posle izbora na ovu funkciju, on je naglasio da njegov prethodnik nije smenjen.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Samo par meseci pošto je smenjen sa mesta šefa struke košarkaša Partizana, Duško Vujošević je danas ostao i bez predsedničke funkcije u JSD Partizan.

Umesto njega, jednoglasno je izabran Milorad Vučelić, ali iako su mnogi shvatili ovo kao još jednu smenu trofejnog košarkaškog stručnjaka, novi predsednik crno-bele porodice tvrdi da se to, zapravo, nije dogodilo.

On je sve ovo doživeo na potpuno drugačiji način.

''Želim da odam veliko priznanje Duletu, kao našem najvećem treneru, koji ovde ima mesto nezavisno od mene, jer je on živa legenda.

On nije smenjen, to mora da se zna, nego sam samo ja došao posle njega'',
pokušao je da objasni Vučelić i naglasio da će svoj posao u ovoj novoj ulozi obavljati baš kao i Duško Vujošević - časno i dostojanstveno.

A onda je, povodom stanja u Košarkaškom klubu i ''kampanje'' koja se, po njegovom mišljenju svakodnevno vodi, iskoristio priliku da citira i Branimira Džonija Štulića.

''Biće i pobeda i poraza, ali da se javlja sveštenik da priča kako je u naš klub ušao đavo, to je bruka i sramota. Mi se naše prošlosti ne stidimo, proslavili smo 70. rođendan, a što bi rekao Džoni Štulić 'teško je vreme za matore''',
poručio je Vučelić, a prenosi ''Informer''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
delije sever NS
Thursday, 29.10.2015
20:26

Komedija sa vama grobarima.Doveli ste i popa koji je rekao da je u partizan usao djavo i da zato igraju lose (ali stvarno,Vucela mu je odgovorio na to da je partizan samo na bozijim iskusenjima),psihijatar,pop...sta je sledece?

avatar
сочинитељ
Thursday, 29.10.2015
22:04
avatar
Boris
Thursday, 29.10.2015
19:50

ti i DV..nikako ne moze znak jednakosti ....e moj Partizane sta si doziveo..

avatar
ISTERIVAC SEKTASA
Thursday, 29.10.2015
19:34

Znao je onaj koji je pratio, Duletu je mandat istekao pre mesec dana, danas je samo doslo i do formalnog razresenja DV i starog UO i NO - mi moramo da shvatimo da je ovako bilo i onda kad nije bilo ni TV, a ostali mediji su slabo ili nedovoljno jako mogli da docaraju narodu u Jugoslaviji sta se zapravo desava i zasto je npr. Partizan dosta dobar u Evropi, a los ili prosecan na domacoj sceni i uvek ili najcesce gleda u ledja zna se vec kome. Inace, Sneska izdominirala na fotografiji, jos u tim crvenim cizmicama...

avatar
degrobarizator
Thursday, 29.10.2015
21:09

A ti si to, kad nije bilo TV-a, pratio uzivo i sada bi da otvoris svetu oci kako vas je, jos dok je kosarka bila u povoju, uvek neko krao :) Pa da li je iko, osim vas, u istoriji sporta, na ovim prostorima, osvojio nesto na regularan nacin?

avatar
ISTERIVAC SEKTASA
Friday, 30.10.2015
16:12
avatar
ISTERIVAC SEKTASA
Friday, 30.10.2015
00:27

Zasto mislis da sam pisao o kosarci, upravo sam mislio na fudbal i na cinjenicu da 50-ih nismo osvojili nijednu titulu sa onakvim igracima, a vi ste cak sest u onakvoj ligi. Nama ste prebacivali onolike uzastopne titule u fudbalu i kosarci, a vi ste osvojili prvih deset u muskoj kosarci, cak PETNAEST u zenskoj kosarci i tih sest u fudbalu?!?!?! Ovo u kosarci sve uzastopno?! Inace, hvala sto si me podstakao da dodam jos nesto, a to mi pojacava poentu, akcenat bi u svakom slucaju trebao da bude na ubacenim subverzivnim elementima...

avatar
SrdjanMaksa
Thursday, 29.10.2015
22:00

''Cizmice''? Vidis li ti bato koliki je to broj? Sto li tepas? ;-)

avatar
zvezdu VOLI SEKTA!
Thursday, 29.10.2015
19:20
avatar
Lord of Nottingham
Thursday, 29.10.2015
19:04

Hahah, a zna li neko ko je uopšte ovaj, jer ja za njega nisam ni čuo do one čuvene izjave kako Škoti mrze Partizan zbog eliminacije Seltika iz 89e? ostalo je istorija