Da li se trener Partizana uzalud nada pojačanjima?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 24.07.2014.
19:38
Izvor: Sportske.net

Odavno jedan prelazni rok u Partizanu nije bio mirniji, što ne znači da trener crno-belih može da bude zadovoljan aktuelnim igračim kadrom.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Uostalom, Marko Nikolić i ne krije da ekipi Partizana ovog leta treba još kvalitetnih novajlija, kako bi visoke ambicije kluba u novoj sezoni mogle da budu ostvarene.

On je u više navrata u razgovorima sa novinarima isticao da očekuje još pojačanja, i to što pre, a uoči revanš meča sa HB Toršavnom u drugom kolu kvalifikacija za LŠ i da je došao ''poslednji momenat'' da se nešto konkretno uradi po tom pitanju.

Od te njegove izjave prošlo je još pet dana, Partizan se plasirao u treće kolo kvalifikacija, gde ga očekuje dvomeč sa veoma kvalitetnom ekipom Ludogoreca, ali od pojačanja, bar za sada, ''ni traga, ni glasa''. Sad se ni Gruzijac Dvališvili više ne pominje...

Doduše, u sredu je zasedao Sekretarijat kluba pod vođstvom predsednika Dragana Đurića, a sednici su prisustvovali i potpredsednici Mile Jovičić, Raša Babić i Duško Jovanović, kao i generalnhi sekretar Darko Grubor. Jedna od tema bile su i potencijalne promene u ekipi, međutim vreme brzo prolazi, pa je jasno da će crno-beli na Ludogorec sa aktuelnim snagama.

Još uvek jedini novajlija je slovenački defanzivac Branko Ilić, koji je debitovao na Farskim Ostrvima, pa će trener Marko Nikolić možda imati i najviše nedoumica na toj štoperskoj poziciji uoči prvog meča sa Bugarima - da li ponovo ukazati šansu Iliću, ili Branislavu Trajkoviću.

A ono što Nikolića svakako može da raduje, jeste povratak Andrije Živkovića sa EP za omladince u Mađarskoj, pa će vezni red Partizana protiv Ludogoreca biti znatno jači.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke