Da li Napredak ima najlepše sezonske ulaznice?

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.07.2014.
12:17
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Na jučerašnjoj konferenciji za štampu u prostorijama Napretka najavljen je i početak prodaje sezonskih ulaznica za predstojeću sezonu.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Tim povodom, sve detalje oko prodaje sezonskih karata objasnio je direktor kluba Vladimir Arsić, a prodaja počinje danas. Najvažnije za navijače jeste da cena nije promenjena u odnosu na prošlu godinu.

"Prodaja i izdavanje sezonskih ulaznica počinje u utorak 29. jula i trajaće do 07. avgusta 2014. na biletarnici Stadiona Mladost na zapadu, svakim radnim danom od 09:00h do17:00h a subotom i nedeljom od 10:00-14:00h.

Shvatajući celokupnu ekonomsku situaciju u zemlji, a želeći da izađemo u susret najvernijim navijačima, cene sezonskih ulaznica, su nepromenjene u odnosu na prošlu godinu'',
istakao je Arsić.

A ono što je posebno zanimljivo, jeste novi izgled sezonske ulaznice, za šta je zaslužan Nenad Nastić.

Napredak na ovaj način želi da promoviše mlade umetnike koji nemaju mogućnost da javno izlože svoje radove, i pokažu široj javnosti iste. Rad mladog umetnika je nastao iz prevelike ljubavi prema Napretku.

''Imam dosta radova čija tema je fudbalski klub Napredak, a konkretno ovaj izabran je nastao kao deo konkursa Grada Kruševca za suvenir. Čast mi je i izuzetno drago što je moj klub odlučio da moj crtež bude na njegovoj sezonskoj ulaznici. Simbolika crteža je jasna-grb kluba i ratnik koji može da se tumači kao vitez Cara Lazara, ili kao sam Lazar'', izjavio je Nastić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke