Da li Lazović ostaje u Zvezdi?

Autor: Miloš Marković
petak 15.08.2014.
11:19
Izvor: Sportske.net

Darko Lazović je trebalo da bude Zvezdin 'žirant' za vraćanje dugova i rešavanje finansijske situacije, ipak od njegovog transfera još uvek nema ništa.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Od 4 miliona koliko je davao Salcburg preko sporadičnog interesovanje pojedinih evropskih klubova, pa sve do potencijalnog ostanka u Zvezdi.

Da li su crveno-beli pogrešili što nisu prodali Darka Lazovića?

Gledano iz sportskog ugla – nisu. Lazović jeste jedan od najbitnijih fudbalera tima, svakako igrač koji poseduje i možda najveći kvalitet u timu Nenada Lalatovića. Ipak, finansijski aspekti i nezavidna finansijska situacija, dugovanja prema bivšim igračima i čekanje na licencu govore drugačije.

Rukovodstvo kluba sa Marakane za svog fudbalera sada traži dva milion, duplo manje od onoga što je moglo da se dobije, pojedini klubovi iz Španije, Portugalije, Rusije pokazuju određeno interesovanje.

Nakon pet godina u klubu, Čačanin jeste zaslužio da se otisne u kvalietniju ligu, ali je svakako i zaslužio epitet junaka tribine, ostao je uz klub u teškim trenucima, voljan da pomogne i pruži svoj maksimum na terenu.

Do 31. avgusta ipak ima vremena da se stvari eventualno i promene.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke