Da li Lalatoviću ističe vreme na klupi Zvezde?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 27.11.2014.
10:35
Izvor: Sportske.net

Posle dva najnovija kiksa u Superligi, od Čukaričkog i kragujevačkog Radničkog, i to bez postignutog gola, zaostatka za Partizanom od čak šest bodova, sve su glasnije spekulacije da bi na zimu Zvezda mogla da dobije novog trenera.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Ipak, za sada takvih nagoveštaja nema od čelnika kluba, koji, makar u razgovoru sa novinarima, i dalje daju punu podršku Nenadu Lalatoviću.

Crveno-bele u subotu očekuje meč pretposlednjeg jesenjeg kola sa OFK Beogradom na Marakani, svi očekuju da se loša serija prekine, da golgeteri prekinu ''post'' i da svi zajedno dočekaju prolećni deo sezone uz mnogo više samopouzdanja.

Prvi operativac beogradskih crveno-belih Zvezdan Terzić je nedavno izjavio kako ''zbog pritiska javnosti'' Zvezda ima za cilj da na proleće odbrani titulu, uz još 4-5 pojačanja koja bi trebalo da stignu na zimu.

Međutim, posle remija u Kragujevcu, Terzić ističe neke druge Zvezdine prioritete u ovom trenutku, uz poruku da klub ''čvrsto stoji'' iza trenera Lalatovića.

''Nama je prioritet stabilizacija kluba i podmlađivanje tima. Jedino mi je žao što Lalatović nije više prilike dao Jovanoviću i Grujiću'',
konstatovao je Terzić, a prenose ''Novosti''.

Ipak, bar jedna od tih želja će mu biti ispunjena narednog vikenda protiv ''Romantičara'', jer će najverovatnije u startnoj postavi biti talentovani štoper Vukašin Jovanović, pošto Bogdan Planić nema pravo nastupa zbog crvenog kartona u Kragujevcu.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja BAN2
Thursday, 27.11.2014
12:42

Sad je prilika da Zvezdina deca pobede Partizanovu decu, sad il' nikad jer je Terzić vd gensek Crvene zvezde i predsednik OFK-a. Ovo je prilika da Lalatović izvede na teren i Jovanovića i Grujića i Ristića i Jovića, a u OFK-u standardno Aksentijević, Savić, Dražić, Janković i možda još neki igrač iz Partizanove škole moraće da slušaju nadređenog Zvezdana.

avatar
Ako cemo realno
Thursday, 27.11.2014
15:29

Tvoja doza gneva prema CRVENOJ ZVEZDI ne moze da se izmeri, a zna se sta je uzrok toga, pametnom dosta da shvati :)

avatar
Povratak kralja BAN2
Thursday, 27.11.2014
18:06

Uzrok su krađe kako na terenu tako i van njega tog kluba, povlašćenost tog kluba i dvostruki aršini u korist tog kluba.

avatar
PintoDaCosta
Thursday, 27.11.2014
16:04

Pobedjujemo vas redovno u svim mladjim kategorijama trenutno..