Da li je Živković koštao Partizan Lige šampiona?

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.11.2015.
10:19
Izvor: Sportske.net, Sport

Ova tema iznenada je aktuelizovana u finišu jesenjeg dela sezone!

BETA/AP Photo/Matthias Schrader
BETA/AP Photo/Matthias Schrader

Povezane vesti

Neverovatne stvari se dešavaju u Partizanu ove jeseni!

Kada se pomisli da ne može gore i teže od onoga što se crno-belima dešava u domaćem šampionatu, iz Humske stigne novo, neprijatno iznenađenje.

Sudeći prema najnovijim informacijama, stiče se utisak da bi kola za sve probleme koje Partizan ima ove sezone mogla da se slome na jednom od najmlađih, ali i najboljih igrača u aktuelnom sastavu - Andriji Živkoviću?!

O čemu se radi?

Naime, današnji ''Sport'', preneo je izjavu oca pomenutog fudbalera, Jovice Živkovića, koji je otkrio neke od detalja prilično neprijatnog razgovora koji je vodio sa generalnim direktorom Milošem Vazurom.

Živkovićev otac je nezadovoljan odnosom uprave kluba prema mladom fudbaleru, iako je on izrazio želju da ostane u Partizanu bar do kraja tekuće sezone.

Međutim, postoje određena dugovanja kluba prema njemu, a Jovica Živković tvrdi i da Andrija sam snosi sve troškove lečenja od povrede zbog koje trenutno ne može da pomogne svojim saigračima na terenu.

A onda, odgovor koji je dobio od direktora kluba ga je zaprepastio! Navodno ga je Vazura podsetio na Andrijine propuštene prilike u Borisovu, koje su, po proceni direktora, koštale Partizan plasmana u Ligu šampiona?!

Posle svega, poruka oca Andrije Živkovića je da neće dozvoliti da njegov sin bude licenciran za prolećni deo sezone, kao i da će tužiti klub, ukoliko ne budu isplaćena sva dugovanja prema Andriji.

U Humskoj, očigledno, ne može bez problema.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
M_85
Thursday, 05.11.2015
13:24

Neka Zivkovic predje u Zvezdu :D

avatar
Marko
Wednesday, 04.11.2015
20:24

Zile ostani, Vazura napolje!!!

avatar
Prevrcem se u grobu!
Wednesday, 04.11.2015
16:13

a da nije njega ne bi ni prosli do tog borisova! ko je dao gol u svabiji i to ne jedan nego dva sada u ligi evrope? uprava napolje bre! partizan partizanovcima!

avatar
Enciklopedija
Wednesday, 04.11.2015
15:51

Dokle god je ovakvih kao otac Andrije nasa deca ce protraciti talenat u potrazi za lovom...Andrija ima 19 god i mora sebi da izgradi autoritet i da sam odlucuje da li ce nekoga tuziti ili ne a ne da neko drugi to radi,i da mu se mesa u zivot,odluke i rad...Isti slucaj Luke Jovica otac mu isto po medijima izjavljuje razne stvari,to se tako ne radi..Pustite decu da grade svoj put kako oni misle da treba..A ako vec nekoga treba da slusaju to treba da budi iskusni ljudi iz sveta fudbala..Primer Savo Milosevic itd...On mi prvi pao napamet od svih nasih starih dobrih reprezentativaca jel zivi u Srbiji...

avatar
bvgcv
Thursday, 05.11.2015
11:58

To sto si ti napisao je generalno ispravno ali ovo je drugaciji slucaj.Ocigledno je da je Andrijin otac zeleo da mu sin ostane jos jednu sezonu u partizanu iako je za to vreme mogao da zaradi najmanje 5x vise novca u inostranstvu.A da te podsetim da od nekada velikog tria umladjim kategorijama Zivkovic,Pantic,Radonjic u Partizanu samo Andrija i to sa zeljom da sto duze moguce ostane u Partizanu.A kako mu klub vraca!?Tako da je Zivkovic senior apsolutno u pravu ovoga puta.

avatar
lewa9
Wednesday, 04.11.2015
15:11

Лако је седети у управи и само причати, а притом цела управа једва да је саставила 10часова физичког, а не нешто више. Не причам о Илијеву, да се разумемо, већ о осталима..

avatar
Sasa1988
Wednesday, 04.11.2015
15:01

Samo ti Adrija put pod noge. Kakve Zvijezde, Partizani, Vojvodine, Cukaricki i ostali.... Ovo je sramota sto se dogadja. Svakom igracu je potrebno dati platu, ali je takodje potrebno da ocevi tih igraca ne kukaju, kao da su ih klubovi namijerno povrijedili i da se ne mijesaju tamo gdije im nije mijesto. Ipak, sve se putem zakona odnosno suda moze rijesiti. Ovakve izjave su neukusne, a sta tek da kazem o upravama nasih klubova.... Katastrofa.

avatar
magister
Wednesday, 04.11.2015
14:27

Vazura, Vučela, Popović...

avatar
PLAYBOY
Wednesday, 04.11.2015
16:52
avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 04.11.2015
12:37

Ako je ovo tacno, ako neko ko se bavi fudbalom ili ima bilo kakvog dodira s fudbalom ili odlucuje bilo sta u fudbalu moze reci ovako nesto, onda taj neko ne bi trebalo da ima ama bas nikakvog dodira s fudbalom

avatar
Непобедиви
Wednesday, 04.11.2015
12:10

Welcome to Srbija

avatar
Wednesday, 04.11.2015
11:58

ma naravno da je Zile kriv, nije sigurno uprava, gde ona da bude kriva, sto je nesposobna. Ovo smao kod nas ima, ali samo u blizancima jer se moraju forsirati i ajkunski odrzavat.

avatar
SVINJA ZEC VUK DJAVO
Wednesday, 04.11.2015
11:45

UPRAVA NAPOLJE!

avatar
Nenad Vukovic
Wednesday, 04.11.2015
11:32

Pa ovaj Vazura nije normalan...Video bih njega da li bi zabio ikada gol...Tako je kada klubove vode neznalice...