Da li je Plavšić ljut?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 28.07.2016.
13:25
Izvor: Sportske.net

Mnogi su bili iznenađeni da posle prelepog gola koji je postigao protiv Napretka, Srđan Plavšić nije bio ni na klupi u Razgradu. Stigla je i njegova prva, zagonetna, reakcija posle povratka iz Bugarske.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ono što je najvažnije, naravno, to je da je Zvezda ostvarila odličan rezultat pred revanš na Marakani, pa je pomenuta odluka trenera Božovića pala u drugi plan.

Ali, utisak je da je Plavšić tu odluku teško podneo, sudeći i po njegovoj najnovijoj objavi na Instagramu, uz poruku:

''Čudni su putevi Gospodnji...''

Naravno, usledile su brojne poruke podrške na Plavšićev račun od strane Zvezdinih pristalica, koji ga pozivaju da se strpi, koji veruju u njega i uveravaju ga da trener Božović ''zna zašto ga čuva''.

Cudni su putevi Gospodnji... 🙏🔴⚪️

A photo posted by Srdjan Plavsic (@srki_plavsic_17) on Jul 27, 2016 at 6:25am PDT

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

31 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Johny_Quid
Thursday, 28.07.2016
18:57

Konstitucija :/ ... Realno Srnic je odigrao odlicno u odbrani u Bugorskoj ... I ja sam za Plavsica u ekipi, ali ne budimo mi treneri ima ko je placen za to jer ( valjda ) zna sta radi !

avatar
1989
Thursday, 28.07.2016
17:49

Srki je fenomenalan..Odavno nismo imali takvog igraca..Bori se do daske,gine na terenu...Brz kao munja..jednostavno on mora da igra..za sada pre Ruiza definitivno!!!

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 28.07.2016
16:08

Ovo za Plavušu nije istina jer u Zvezdi zadovoljni su igrači svi zato što znaju da u Srbiji od njih nema boljih.

avatar
LakiLakiLakii
Thursday, 28.07.2016
15:38

O čemu bre vi pričate, Plavšić ne igra zbog toka što Srnić odlično igra i u odbrani, kada se ekipa brani, isto kao i muče, taktika protiv ovih umišljenih je takva da se i krila vraćaju u odbranu.

avatar
jv
Thursday, 28.07.2016
14:57

On i Muce su puno bolji od Srnica i Ruiza, ali Bozovic zna da mu za Evropu i JSL nisu dovoljna dva bocna, pa forsira ovu dvojicu da pokazu sta znaju. Ako ne pokazu dovoljno odlaze na zimu. Plavsic moze da postane svetska klasa, prodacemo ga za dve godine za 10 miliona.

avatar
gosfkcz
Thursday, 28.07.2016
14:48

Opet novinari prave problem gde ga nema isto kao i sa Hugom. Grof je verovatno objasnio sve plavsicu i momak se ne ljuti nego to mediji predpostavljaju. Tako su se obrusili i na Huga i ubedili neke lakomislene da mu zvizde na poslednjoj utakmici iako se iskidao od trcanja, vec su zaboravili sve sto je uradio za klub. Podrska Hugu, Plavsicu i Grofu.

avatar
goxy80kvCZ
Thursday, 28.07.2016
18:16

Tako je,Plavsic jeste dobar ali je slab u duelima i zato verovatno nije ni igrao.Malo da ga gurnu on bi padao ali bez faula jer to nije nasa liga

avatar
GlasRazuma
Thursday, 28.07.2016
14:42

U ovoj ekipi,Plavi mora da bude starter.... jedan od retkih igraca u zvezdi koji hoce da preuzme odgovornost,koji sme da krene jedan na jedan, koji moze da napravi visak,koji poseduje potrebnu brzinu i hitrinu.....mnogo vise kvaliteta nego mana,u svakom slucaju. Mesto bocnog igraca mora da mu bude zagarantovano a u nekim slucajevima moze biti izuzetno koristan i u centralnom delu terena. Ruiz ce igrati samo zato da bi opravdao ukozen novac a ne zato sto je bolji od Plavog.

avatar
Djordjo COYG
Thursday, 28.07.2016
14:41

On ce igrati Jelen Super Ligu a Stranci kvalifikacije i Evropu ne znam sta nije jasno. Jer mora i Liga da se igra a ne samo Evropa pa da nam rivali pobegnu na tabeli

avatar
Mileee
Thursday, 28.07.2016
14:40

Plavsa mora vise da igra,jednostavno MORA! mislim da bi treba najmanje svaku utakmicu da bude na klupi i da ulazi u drugom poluvremenu i da lomi protivnika brzinom i svezinom...a ponekad i u prvih 11...Spremniji je i bolji sigurno od Moucea,Ruiza i Srnica

avatar
Yeti Sumadinac
Friday, 29.07.2016
04:52

Samo mi molim te onjasni iz kog razloga je spremniji od Srnica kad su prosli iste zajednicke pripreme od prvogvdo zadnjeg dana. Kad ostavis takav komentar jel se osecas vazno ? nNema veze sto bas i nije tako. A i tebi cu da napisem kao i onom teletabisu iznad tebe, ZDREBE se ne uprese da vuce kola. E zato Plavsic igra samo domace prvenstvo sad za sad. Ne kazem ni da ne treba ni da nece igrati evropu ali kad bude obezbedjena.

avatar
Yeti Sumadinac
Friday, 29.07.2016
19:22

Mozda brzi i eksplozivniji ali i fizicki nesrazmerno manji i slabiji. Katai nije nespreman vec takav tip igraca a Avramovskog necu ni da komentarisem jer osim one jedne kifle iz slobodnjaka i brda povreda nista nije pokazao. Plavsic ima manu svoju velicinu i medjunardno neiskustvo. Grofu verujem bezmerno i verujem u njegov sud i njegov izbor jer kompletan ovaj tim je on selektirao. Kad neko kao ti napise on mora da igra meni odma skoci kiselina. Ne mora niko da igra. Igra onaj u koga trener upre prstom, bilo da hoce ili mora jer nema boljeg resenja, kao recimo Lukovic sto igra. Mada ja razumem zasto je Lune tu. Moze i svih 11 stranaca ako nasi nisu dobri a ne mora ni jedan ako kuci imamo bolje, ali opet u koga trener upre prstom. To je cinjenica koju si zaboravio.

avatar
Mileee
Friday, 29.07.2016
15:53

i da, ne kazem da pojacanja nisu dobra i da nece biti, ovaj Mouce je koliko toliko spreman ali Ruiz nije, Plavsic je trenutno spremniji i korisniji od obojice, ja tako mislim

avatar
Mileee
Friday, 29.07.2016
15:39

Pazi ovako Yeti Sumadinac, Ja ne stavljam ovde komentare da bi se prepirao sa nekim ili da bih vredjao nekog nego komentarisem vest i dajem svoje misljenje...niciji komentar koji mi se ne svidja ne komentarisem ali ajde rekoh da ti odgovorim. Od Srnica je po meni bolji jer je brzi,eksplozivniji i jednostavno decko pravi razliku...i Katai i Avramovski su prosli pripreme od prvog do poslednjeg dana pa nisu isti,zar ne!? Dakle ne lupaj! El hoces da kazes da se evropa obezbedjuje sa Ruizom pre nego sa Plavsicem!? Pa daj onda da cuvamo Kataia i Donalda i Le Taleka kad udjemo u grupe a !? A da osecam se jako vaznim i bitnim kad sam uspeo da dobijem tvoju paznju da me komentarises na taj nacin... Hvala lepo

avatar
theGron
Thursday, 28.07.2016
14:24

Samo mali ostani čist u glavi, i ne idi iz Zvezde, Ovo sada jeste nepravedno, al svoju priliku ćeš dočekati u to sam siguran. Verujem da će bar poluvreme dobiti u revanšu, a protiv Metalca će čitavu utakmicu odigrati.

avatar
bobar84c
Thursday, 28.07.2016
14:14

Nije, decko samo strpljivo cecka svoju priliku i ima razumevanje. Mlad je i duga karijera je pred njim . Trebace nam kad udjemo u ligu sampiona. Sledece leto ide za 10 miliona. :)

avatar
Amar Zornic
Thursday, 28.07.2016
13:46

Za onog Ruiza je zivot izmislio

avatar
kizito
Thursday, 28.07.2016
13:46

Veliki je potencijal,ali nikako ne bi smeo da se ljuti.Izgleda da ce biti dosta evropskih utakmica a cini mi se da ce Grofu biti kec iz rukava.Nije bio ni u protokolu na nekoliko utakmica i onda se odjednom pojavi na terenu-a kad ono sad ga vidis,sad ga ne vidis,a protivnicka odbrana u cudu.

avatar
Alex DeLarge
Thursday, 28.07.2016
13:39

Da ide mali. Sramota je sta mu se radi... Odlican je igrac, a Bozovic ni sam ne zna sto ga ne stavlja. To je ona klasicna tvrdoglavost, sto vise javnost i navijaci forsiraju izostanak Plavsica, on sve vise tera kontru da bi dokazao kako eto niko drugi ne zna ono sto on zna... Rezultati mu zasad idu na ruku, ali budimo realni, Zvezda nije imala kvalitetniji tim u poslednjih 5 godina, na svakoj poziciji ima po dva kvalitetna igraca pa to pije vodu...

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 28.07.2016
14:15

Srnić se forsira zbog toga da ga prodate na zimu, što je i okej, a Plavšić će imati minutažu u SL, verovatno od zime i mnogo veću nego dosad, ali stanje je takvo kakvo je... Možda tek odlaskom Kataija dobije malo više prostora.

avatar
Bojan Samardzic
Friday, 29.07.2016
10:47

I ja kontam da je tako nesto u pitanju, ali to treba da mu se objasni i da se slozi s tim, inace ce pobjeci glavom bez obzira i na kraju cemo ostati bez jednog od boljih igraca koje smo imali u zadnje vrijeme.

avatar
Milan Djukaric
Thursday, 28.07.2016
19:05

Ratko imas svoje misljenje i to je ok ali sada treba dizati moral a ne tenziju.Pusti strucnjaka da se bavi strucnim poslom ni on tebi kako da pevas,tapses itd.sportski pozdrav.

avatar
miodrag blagotic1
Thursday, 28.07.2016
14:54

Brao objasnio si nepravedno je sto ne igra ali normalan splet okolonosti je da je on zamena za kataia a i srnic da se proda ako ne igra od toga nema nista...Tvrdim da je plavsic buduca zvezda evropskog fudbala!!!

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 28.07.2016
13:28

Ako zna neka prvo objasni Plavsicu, nije mu bas stos dovoditi pojacanja na poziciji na kojoj smo bili prilicno jaki.