Da li je Partizan precenio sopstvene mogućnosti?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 10.08.2017.
10:29
Izvor: Sportske.net

Da li ih je dupla kruna previše uljuljkala ovog leta?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

''Prezadovoljan sam ekipom koju imam. Nikada nisam bio trener koji će tražiti izgovore i alibije, u smislu da mi trebaju pojačanja. Ne, ja sam prezadovoljan ekipom. Idemo na Ligu šampiona, to je naša obaveza. To je prvi cilj pred nama i napadamo da uđemo u nju.

Nisu tamo na Zapadu ništa bolji od nas, mi stalno potcenjujemo sebe. Treba više da verujemo u sebe i da radimo''
, rekao je, između ostalog, Miroslav Đukić na zvaničnoj promociji u Humskoj 5. juna ove godine.

Mnogi navijači Partizana su njegov izbor dočekali sa oduševljenjem. I to s punim pravom, imajući u vidu i igračko i trenersko Đukićevo iskustvo, ali i onaj period od pre deset godina na klupi Partizana, kada su crno-beli pod njegovim vođstvom igrali kao preporođeni.

Svi su očekivali da se to ponovi, i to već tokom leta, kada se igraju najvažnije utakmice u pogledu finansijskog održanja kluba, one na evropskoj sceni.

Utisak je, međutim, da je ta navijačka euforija zahvatila i vodeće ljude u klubu, koji su bili uvereni da uz najbolji tim u zemlji, sada imaju i najboljeg trenera i da će biti dovoljno zadržati šampionsku ekipu, uz par pojačanja, za još jednu uspešnu sezonu, pre svega u Evropi.

Za to vreme, na primer, Crvena zvezda je dovela čitav tim novih igrača i, kako sada stvari stoje, pogodila sa većinom pojačanja, pa je za kratko vreme značajno unapredila svoju igru u odnosu na finiš prošle sezone.

Ali, Partizan je u pripreme za tekuću sezonu ušao značajno oslabljen u defanzivnoj liniji tima, pošto je odlični Nikola Milenković zadužio dres Fiorentine. S obzirom da je transfer dogovoren još tokom prolećnog dela sezone, očekivalo se da će Đukić vrlo brzo dobiti adekvatnu zamenu.

Ipak, negde je zapelo, čekalo se možda i duže nego što bi trebalo, a za to vreme su priliku pokušali da iskoriste neki novi Partizanovi klinci - Strahinja Bošnjak i Svetozar Marković. Ali, na kraju se Đukić ipak odlučio za iskustvo u defanzivi, pružajući priliku Lazaru Ćirkoviću, prošlogodišnjem rezervisti.

U međuvremenu, na početku drugog dela pripremau Sloveniji, klub iz Humske za 350.000 evra angažovao je Nemanju Miletića kao pojačanje na toj poziciji, ali do dan danas, on nije uspeo da se izbori za mesto standardnog prvotimca.

Sve vreme priprema, ali i od početka sezone, Partizan je bio suočen i sa već dobro poznatim ''slučajem Leonardo'', koji je opterećivao i same igrače, a pogotovo upravu kluba, koja je na sve načine pokušavala da ga zadrži, ali popularni Leo je samo u drugom poluvremenu premijernog meča protiv podgoričke Budućnosti bio na svom nivou - ispostavilo se dovoljno da Partizan prođe dalje i obezbedi bar još četiri evropske utakmice.

Leo je otišao, stigao je toliko hvaljeni Sejduba Suma, najskuplje pojačanje u istoriji Partizana, ali problemi u igri su sve vidljiviji.

Ono što je zanimljivo, to je da su iz Partizana sve vreme stizale optimističke i ohrabrujuće izjave u pogledu kvaliteta ekipe kojom Đukić raspolaže, a i on sam je još jednom ponovio pre nekoliko dana da nije od onih trenera koji ''kukaju i traže pojačanja''.

I dok su kardinalne greške u dvomeču sa Olimpijakosom pravdane generalno dobrim utiskom koji je Partizan ostavio i otporom koji je pružio favorizovanom rivalu, pa kao i da nisu uzete za ozbiljno, ono što se sinoć dešavalo u Humskoj protiv Voždovca, moralo bi da upali alarm u Partizanu.

-
-
Iako je Đukić posle obe utakmice sa Atinjanima ponavljao da svaka greška skupo košta u Evropi, da se one moraju izbeći, sinoć se to opet ponovilo više puta, srećom na domaćoj sceni, možda i u pravo vreme pred dvomeč sa Videotonom u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

U Partizanu su, čini se, od osvajanja duple krune često bili osetljivi na kritike aktuelnog tima i sumnje da taj tim može da ostvari cilj na evropskoj sceni. Sada bi konačno trebalo prihvatiti da ovaj tim ima i svojih slabosti, koje sve više dolaze do izražaja, pogotovo u defanzivi i za koje pod hitno treba naći rešenja.

Zato će biti veoma zanimljivo videti Đukićevu reakciju posle lekcije od ''Zmajeva'' (1-3). Za početak, kada je u pitanju sastav ekipe za derbi protiv Vojvodine...

Crno-bele čeka pakleni ritam utakmica do kraja meseca (posle Vojvodine dvomeč sa Videotonom, derbi sa Zvezdom), sudbonosan za ocenu čitave sezone, ali i pravu, realnu ocenu kvaliteta ekipe kojom Partizan raspolaže.

Đukić je, dakle na promociji naglasio da mi ''često potcenjujemo sebe''. Svi bismo voleli da je tu bio u pravu, međutim sve veća je bojazan da je on precenio kvalitete možda ne kompletnog tima, ali pojedinih igrača u koje je do sada imao poverenja...

Vreme je da posle pohvala na njihov račun, pokaže i strogoću. Partizan, prosto, mora da se trgne posle sinoćnjeg bolnog udarca koji je doživeo. U suprotnom...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

51 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Thursday, 10.08.2017
19:53

Prepotentno su krenili, rekao bih.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Thursday, 10.08.2017
16:55

Stevanović, El Monir, ćelavi Miletić, Ostojić, Vule, Radin, Everton, Pantić, Suma, Janković, Djuka.. Najbolje što imamo..

avatar
R V T
Friday, 11.08.2017
11:54

A Tava? :-D Cak 10 od tih 11 igraca bih i ja stavio, odmah da se razumemo...

avatar
R V T
Sunday, 13.08.2017
14:05

I ja imam neku zamisao da bi on mogao da igra usamljenog spica, ali, nema dobru efikasnost.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Sunday, 13.08.2017
12:48

Tavamba samo u slučaju da Djurdjević ode jer su po meni isti tip napadača s tim da Djurdjević ima dosta bolji šut..

avatar
marko bgd
Thursday, 10.08.2017
15:40

Djuka je i dalje tvrdoglav, covece shvati da ovaj nazovi golman Kljajic, kao ni bek N.Miletic i ona motka Cirkovic nemaju kvalitet za Evropu, a i ovde ne mogu da prodju , osim sa ponekim timovima. Znaci njih trojice moramo da se resimo, svaki tim pocinje od odbrane, ali kad je ona katastrofalna kao sada, od nas nema nista. Znaci umesto njih da udju Stevanovic, kao golman, drugi Miletic kao centralni bek i El Monir kao levi bek. To je ono sto sada imamo kao zamene za njih,. Stvarno nemoj da budes vise dtvrdoglav, inace necemo uci ni u LE ako pomenuta trojica i dalje budu u timu. To je sve ocigledno, da i nema potrebe da ti bilo ko sta kaze. Kljajic je primio dva pacerska gola u dve utakmice, kao da brani u Beogradskoj zoni, molim te uozbilji se, jer sa ovima od LE nema nista, potpisujem.

avatar
ercov
Thursday, 10.08.2017
15:22

Ljudi,otvorite oci, Djukic je proslo svrseno vreme i veliki promasaj Partizana.Covek od kako je dosao nije nista doneo i unapredio u igri Partizana naprotiv, on je unazadjuje.Lepe price i foliranje javnosti o nekakvom ofanzivnom Partizanu su samo za malu decu a realnost je u determinaciji i lepoti fudbala koji je sinoc pokazao tim Ilije Stolice. Djukic je tipicni folirant kada prica o rotaciji i svezim snagama fudbalera a dokaz je sinocna utakmica da ni posle negativnog rezultata na poluvremenu nije menjao nista u timu a ni jadni Radin ne bi zaigrao da se nije Kosovic povredio. Zasto je Pantic doveden, zasto je drugi Miletic doveden,zasto je prvi Miletic sve veca rupa na levom beku,zasto je Suma odigrao ceo mec a vidi se dobro da nema snage i svezinu,zasto mladi Jovanovic nema prostora i ako svi vidimo da je Djurdjevic iscedjen od preteranog igranja a cak je odigrao sinoc celu utakmicu i pored povrede,zasto igramo nesto kada tako nesto a zovu ga ofanzivni fudbal, nema ni pocetak,ni sredinu kao ni kraj !?

avatar
Shekymax
Thursday, 10.08.2017
14:44

Naravno... kada su nam fudbalski diletanti u upravi... i biraju samo trenere poslušnike...

avatar
magister
Thursday, 10.08.2017
14:41

Sad: mora se igrati sa ovima koji su tu. A može da bude i dobro. 100% koncentrisani, agresivni do maksimuma. Za Videoton: Stevanović - Vule, Nema, Ostojić, El Munir - Everton, Jevtović - Janković, Suma - Tavamba, Đurđević. Jevtović mora da igra, da pokriva i kikseve Evertona i nedostatke El Munira i da preseca pokušaje dugih lopti za kontre, zajedno sa Evertonom.

avatar
magister
Thursday, 10.08.2017
14:37

Od zime: Stevanović, Mijatović, Jovičić - Vulićević, Radin (može i z.v.), Nema, Ostojić + jedan novi, ali dobar štoper, El Munir, Miletić, Vlalukin, Bošnjak, Marković - Everton, Jevtović, + novi igrač spoj playmakera i zadnjeg veznog - Kosović, Pantić, + novi play-prodoran-šuter, + novi naš junior - Janković, Đuričković, Suma, Stevanović - Tavamba, Jovanović, + jedan novi špic što sve radi u trku, majstor za čitanje odbrane i ubacivanje u prazan prostor, + jedno krilo-špic; Od ovog spiska posle zim.prel. roka, treba da se iskristališe 22 za sledeće kvalifikacije, ostali da se prodaju, sa najviše jednim ili dva dodatka mlađih sledećeg leta... tako da nastavi tim koji će odigrati proleće; eto, tako bismo imali šansu.

avatar
magister
Thursday, 10.08.2017
14:28

Špic: odavno nismo imali dobar, kao ove godine; prvo Đu Le, a sad Tavamba umesto Lea. I alternative dva vrh mlada talenta, Vlahović, Jovanović. E, ako se proda Đurđević, koji je okosnica celog koncepta, kao pokretljiviji i agresivniji u odnosu na snažnog, ali ne preagresivnog Tavambu, onda ulazimo u problem. Može li Jovanović da ga zameni adekvatno? Vlahović ide u zimskom, a i više ja nalik Tavambi, nego Đurđeviću...

avatar
magister
Thursday, 10.08.2017
14:23

Krilne polutke: Janković (Đuričković), Suma (Stevanović); ovde je valjda najmanje problema, i oko toga se valjda svi slažu. Tu nema šta da se menja, a kreativni vezni umesto Kosovića, pre Pantića - dobro bi došao. Ali je takav potreban iz naše škole. Uvek su takvi najzahvalniji: Bora Đorđević, Čava Dimitrijević, Stevanović, Saša Ilić ili Džerard, Lampard, Skols... Leo je bio nešto između krilnog i špica, Suma je ipak više polutka, Neca je bio najviše krilo...

avatar
magister
Thursday, 10.08.2017
14:19

Ofanziva: graditelji - trebalo bi da budu Kosović i Pantić, ali u koncepciji koja se nameće, dve krilne polutke - pakera (Janković, Suma, Suma bliži golu), igramo bez te pozicije. Kad se pokaže da je moguće, ulazi neko od njih umesto z.v. Bolje bi bilo da imamo igrača sa Jevtovićevom defanzivom i npr. Kosovićevim kreativnim šmekom, ali nemamo.

avatar
magister
Thursday, 10.08.2017
13:33

Zadnji vezni: Everton, u lošoj formi, ali nije sporan. Jevtović, osporavan otkako je došao, a kod Nikolića bio standardan. Pitam se, da li bi Nikoliću igrao on ili Kosović protiv Olimpijakosa. Ovde postoji grupa koja ga ne podnosi, on nije atraktivan igrač, ali igra baš kako z.v. treba, jednostavno, levo, desno, iz prve, ne zadržava, ne komplikuje, preseca mnogo lopti, uklizava upućujući i iz takvih intervencija i duela i glavom i nogom, uvek loptu svom igraču... Meni je on neprikosnoven, a Marjanović ima šut, ne mnogo bolji od Jevtovića, samo ga hrabrije koristi i mnogo je tanji u odbrani, plus mnogo više greši u običnom dodavanju. Mislim da nam tu - najmanje fali. Fali supertalentovani klinac...

avatar
Saša Ilić
Thursday, 10.08.2017
13:32

Cilj treba da bude da se svake sezone igra barem liga evrope. I da se sve podredi tom cilju.Samo tako klub može da bude stabilan i da posluje u plusu. Ali ovoj upravi su važnije srpske livade i prepucavanje sa Terzićem preko medija.

avatar
magister
Thursday, 10.08.2017
13:28

Bekovi, stoperi: Ćirković je doveden jer je delovao sjajno u Radu. Doveo ga Nikolić. Ima solidan pas i kontrolu lopte, visinu i skočnost. Ali, tremaroš, koji folira da je opušten, ne postavlja se najbolje, užasan 1 : 1 protiv brzih driblera... Ostojić, bio odličan sa Blekijem, sad gubi sigurnost. Mileta, dobar prošle godine, sad potreban bolji bek za ofanzivu, a pokazuje i slabosti pozadi, Vule - veoma dobar, standardan, Nema - deluje ok; uz Markovića i Bošnjaka, dodao bih Vlalukina, po meni najperspektivnijeg, kažu preniskog za stopera, a ja mislim da igrač koji ume da koristi svoje fizičke predispozicije i ispunjava zadatke - jeste naj rešenje.

avatar
magister
Thursday, 10.08.2017
13:23

Kljajić: prošlu sezonu branio za 8.5, zaslužan za mnoge pobede uz vrlo malo grešaka. Ušao u težak problem, nesigurnost. Sad šansu mora dobiti Stevanović. Za Kljajića bolje da ode, a dobar je golman. Doveo bih Mijatovića, Budućnost, stvarno se pokazao dobro protiv nas.

avatar
magister
Thursday, 10.08.2017
13:19

Jako loše izdanje protiv Olimpijakosa i utisak da bi Nikolićev Partizan - prošao dalje. Katastrofalno protiv Voždovca i pokazatelj da ovakva odbrana ne može da se brani protiv brzih i spretnih napadača. Ali, previše pljuvanja igrača koji su prošle godine herojski osvojili duplu krunu.

avatar
SvetskiSampion
Thursday, 10.08.2017
12:57

A sta je sa onim na na na na liga sampiona ? Ne razumem. Mozda su samo vratili 3 za 3. Vozdovac im je poklonio titulu prosle godine treba vratiti ljudima 3 boda... Inace 3 gol sinoc majstorija.

avatar
Darko k
Thursday, 10.08.2017
12:21

Netreba biti previse pametan da bi se videle mane u ekipi Partizana,ali ocigledno oni koji to treba prvi da vide ili se prave blesavi ili nemaju pojma.Golman kljajic rupa na njegovom mestu Stevanovic koji je klasa za njega,levi bek Miletic nema pojma Munir je za njega R.Karlos,Vulicevic nikada nije ni znao vec je svoje nedostatke prikrivao borbenoscu ali ni tu vise nije dobar tako da nama treba desni bek i oba stopera jer Cirkovic nema pojma a novajlija Miletic me nije ubedio da je dovoljno dobar za prvih 11,sto se tice Ostojica videlo se u evro mecevima da nije za veliku scenu jeste dobar za JSL mada i tu kada mu dodje neki brzanjac nemoze nista treba biti realan kiksnuo je u obe utakmice sa Olimpijakosom i par puta protiv Buducnosti sto ovi nisu znali da kazne.Vezni red pored Evertona u sredini terena ce sigurno igrati Suma ali onda nam je pod hitno potrebno levo krilo.Dakle dovesti dva stopera ali koji su spremni da igraju odmah a ne za mesec dana(Rade Dugalic Tosno,i Boris Sekulic Slovan) treba nam i desni bek iskusni Branislav Milosevic iz Dukle ima 29g,i krilo stranac ili Malbasic i nemojte mi reci da nemate para za ova pojacanja to je oko 2-2,5 miliona evra i onda bi imali i ekipu za LE u prvenstvu bi se prosetali

avatar
CZYNWA
Thursday, 10.08.2017
12:16

Ovako, njima trebaju golman, l.bek i barem jedan stoper, mada su i dva pozeljna, sto se odbrane tice. Jevtovic je truba, Kosovic moze proci, ali sa ofanzivnijom ulogom. Jankovic je veliki borac, poput Srnica kod nas i on definitivno ima mjesta. Na lijevom krilu uopste nemaju igraca, jer Suma to nije, mada mi se on ne cini kao pravo pojacanje (Dao je jedan go, koji je bio slucajan, desnom nogom napucwo lijevu i lopta se odbila u go), a ako im ode Djurdjevic, gotovi su. Nadam se da mogu ovako protiv Videotona, jer ni oni nisu Bog zna sta. Komsije, srecno u Evropi i nama i vama.

avatar
paok
Thursday, 10.08.2017
14:14

Sve si tacno napisao samo sto je Suma dobar igrac, to ce se videti ali sada ne dolazi do izrazaja jer igra na krilu. Srecno i vama.

avatar
R V T
Thursday, 10.08.2017
11:54

NOVO IME (Stevanovic, Jovicic)- Vulicevic (Miletic), NOVO IME (Markovic), Ostojic (Bosnjak), NOVO IME (Miletic ili El Munir)- NOVO IME (Marjanovic), Everton (Radin)- Jankovic (Djurickovic), Suma (Kosovic, Pantic), NOVO IME (Stevanovic, Kokir)- Tavamba (Jovanovic). Mislim da ovako nesto stvarno nije raketna fizika ili molekularna biologija, a i da jeste, do sad bi je neko valjda koliko-toliko i savladao, majku mu...

avatar
zvezdasina
Thursday, 10.08.2017
11:52

Sad kad je naj bezbolnije Partzan vraca dug,a kad vec mora tako onda sto da ne bude i iz dva u dva ;) Srbijoooooioo

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 10.08.2017
11:50

Imam osecaj da ce zvezda da se proseta do titule...mnogo su jaci od partizana

avatar
R V T
Thursday, 10.08.2017
11:45

Nikolic je imao spisak od nekoliko PO-JA-CA-NJA (Borjan nije bio na njemu iako je taj covek bio zelja naseg SD), a otisao je kad mu je uprava rekla da mu/nam niko od tih njegovih imena nece dovesti.

avatar
SvetskiSampion
Thursday, 10.08.2017
13:02

Jeste bas zbog toga... Covek otisao da prima 800k godisnje tamo.

avatar
SvetskiSampion
Thursday, 10.08.2017
22:59

Da je normalna drzava ne bi plata bila 200e

avatar
R V T
Thursday, 10.08.2017
14:04

Ne znas sve pojedinosti, ne bi on ni ovde sigurno radio za tepsiju ribe da je normalna uprava...

avatar
zvezdasina
Thursday, 10.08.2017
11:38

Nemojte da se folirate,vratili ste dug ti i veverice znaju ;)

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 10.08.2017
11:34

Ne mogu bas da prihvatim da je ovaj put kojim mi idemo ispravan. Ove godine smo pogodili sa pojacanjima, prosle godine skoro sva promasili, ali vec par godina dovodimo 10-ak pojacanja svakog ljeta. Put je ovo sto radi Partizan, ako istrpe Djukica. Problem je sto nasi klubovi nemaju jasno definisane ciljeve. Za mene, prioritet bi bio grupna faza barem LE svake godine, titula bi bila cilj br.2. Kad se to jasno izdefinise, onda se igraci kao sto je Suma dovode na zimu, i ima se kompletan tim u julu. Ovako, malo cemo tamo malo ovamo, od toga nema nista.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 10.08.2017
12:45

Ma Partizan samo uz normalnog štopera bi garantovano ušao u Ligu Evrope... Ovako su šanse 50 - 50

avatar
mercedes
Thursday, 10.08.2017
11:34

Ma nije, samo su umislili da su Real...

avatar
Saša Ilić
Thursday, 10.08.2017
11:14

To sam ja rekao još pre početka priprema da je stvorena lažna slika o snazi ovog tima jer smo pobeđivali zvezdu koja je bila u haotičnom stanju.Za evropu je bilo potrebno 4-5 ozbiljna igrača.

avatar
rivarinho
Thursday, 10.08.2017
14:32

niste je pobedili zato sto je bila u haoticnom stanju vec ste je pobedili jer su Mazic, Kokeza, Vujovic, Siroki i Glodjovic bili u savrsenom stanju!

avatar
Saša Ilić
Friday, 11.08.2017
10:42

To si od Terzića čuo ili si gledao sva 3 derbija koji ste izgubili bez šuta na naš gol ? Ili misliš na onaj gol iz auta što ste postigli ?

avatar
Nemanja Petrovic
Thursday, 10.08.2017
10:56

Dovesti Popovica iz Vozdovca kao golmana,Planica iz Vojvodine ako je moguce,ili ovog iz Vozdovca sto je igrao danas na stopera,El Monira staviti na startera i dupla kruna ce biti odbranjena,plus liga evrope.

avatar
SaMORealNO
Thursday, 10.08.2017
10:49

Golman ,stoper, levi bek , zadnji vezni (kreativac) , levi spoljninI to ovim redom ako ima ikakve ambicije za ovu sezonu

avatar
Vidicnemanja
Thursday, 10.08.2017
12:03

Jesi li video Radina.To ti je taj zadnji vezni kreativac.Cak je za Partizan bolje sto Kosovic nece igrati da ne zauzima mesto Radinu.Jos taj spic,Suma po sredini,Kljajic i Cirko napolje,Djukic da zauzme cvrst stav i da bude strog i to je to.Leo je bio pola tima,sad se to lepo vidi

avatar
paok
Thursday, 10.08.2017
14:18

Gori nam za stopera i levog beka. Moze Radin da igra tog zadnjeg veznog a i Suma ce igrati u sredini jer dolazi neki Afrikanac. Djurdjevic ide a Tavamba u napad.

avatar
Markic85
Thursday, 10.08.2017
10:47

Nije Partizan nista osvojio vec smo mi izgubili dobijeno... neuporedivo je Zvezda jaca ove godine tako da ce se prosetati kroz prvenstvo, zivi bili pa videli... a DJukic mi nije jasan kada je preuzeo Partizan... nije valjda da posao nije nigde mogao naci, da ne vidi ono sto kao laik vidim ja... da ce ga brzo najuriti... to je realnost... L.E. jedino ga moze spasti, sto mu iskreno zelim, jer bih voleo oba nasa kluba da uzmu sto vise novca I podignu vrednost igraca kroz grupnu fazu tog takmicenja.

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 10.08.2017
11:29

Nismo mi izgubili dobijeno, nego smo lose igrali skoro cijelu sezonu, ali smo zivjeli na zalihama Partizanovog loseg starta. Otkad je dosao Nikolic, duvali su nam za vratom i bilo je samo pitanje vremena kad ce nas stici. To je bar moj utisak. Djukic je vjerovatno htio da zivne karijeru, ali u situaciji gdje moras redovno da pobjedjujes na domacoj sceni i gdje se ukupna ocjena sezone formira na osnou par utakmica u julu i avgustu, sa jos ne formiranim timom, nisam siguran koliko mu je to bilo pametno. Jos jedan poraz u JSL i drma mu se klupa.

avatar
Jelena Renovcevic
Thursday, 10.08.2017
11:36

Zvezda da je bila fizicki spremna ne bi oni nista osvojili.

avatar
Poznavalac
Thursday, 10.08.2017
10:45

Naravno da jeste,dugo vremena govorim da je ovaj tim limitiran i da u evropi nema sta da trazi ali i za nasu ligu je slabasan i placamo ceh losoj proceni uprave i katastrofalnom prelaznom roku..bez levog.beka,golmana,centralnog beka,krilnog igraca i igraca sredine terena nemamo.sanse ni za titulu jer cigosi izgledaju realno dosta mocno.

avatar
Ivo
Thursday, 10.08.2017
10:42

nARODE MENI mUNIR NIJE lOŠ SAMO NE NA BEKU VEĆ OLUTKU NEKU MU DATI JAK JE TEHNIČAR

avatar
Algebra
Thursday, 10.08.2017
10:38

Naravno da jeste. Samo totalni fudbalski analfabeti ne mogu da vide da su Kljajić, Ćirković i Miletić igrači za maksimalno drugi rang NAŠEG fudbala, a za njima ide i Jevotvić koji običnom pratiocu fudbala izgleda kao pristojan igrač, ali čovek koji se malo podrobnije razume u fudbal lako može da vidi koliko taj dečko nema orijentaciju, koliko se loše postavlja i koliko pravi nebuloznih faulova u opasnoj zoni. Kića Kosović nije loš igrač, ali igra na poziciji koja je daleko od njegove optimalne i zato izgleda očajno. Ostojić je takođe prosečan igrač za naše uslove, ali je on prošle sezone pored Blekija izgledao daleko bolje nego što zapravo jeste - ispalo je da je on stasavao uz dete (Blekija), a ne obratno, kako se mislilo.