Da li je ovo ''prolećna'' Zvezda?

Autor: Darko Mitrović
subota 03.01.2015.
10:34
Izvor: Sportske.net

Uprava aktuelnog šampiona već je završila najveći deo posla oko angažovanja zimskih pojačanja. Trener Lalatović će na startu priprema imati jasnu sliku, osim ukoliko ne bude i nekih iznenadnih odlazaka.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Imajući u vidu neke prethodne prelazne rokove, kada je na Marakanu stizalo i po 14 novajlija (bez obzira na ogromnu finansijsku krizu), ove zime će se čelnici crveno-belih izgleda zaustaviti na brojci od ''samo'' sedam pojačanja, u svim linijama tima.

Neka imena su već promovisana krajem godine i, kao što je poznato, u pitanju su Miloš Cvetković iz Napretka, zatim defanzivci povratnici - Aleksandar Luković i Dušan Anđelković, kao i bivši ofanzivni vezista niškog Radničkog Saša Stojanović.

To, naravno, nije sve, i kako prenosi današnji ''Sport'', već narednih dana biće ozvaničena saradnja i sa internacionalcima - Džošuom Parkerom, Gbolahanom Salamijem i Crnogorcem Petrom Orlandićem, nesuđenim pojačanjem Partizana.

Navodno se čeka ponedeljak i nova sednica Upravnog odbora, kako bi se i zvanično potvrdilo da ovaj trio stiže na Marakanu.

A ono što je jedino neizvesno kad su u pitanju Zvezdina pojačanja, jeste situacija sa Radetom Krunićem, koji odavno ne krije svoju želju da obuče Zvezdin dres, ali i dalje postoje administrativne prepreke zbog njegovog statusa u Veroni.

Kad su u pitanju odlasci, otišao je Nejc Pečnik, zatim Đorđe Rakić je već bivši napadač Zvezde, Nikola Mijailović je praktično ''otpisan'', a i iskusni vezista Goran Gogić je na putu da zajedno sa Rakićem pojača kineski Ćingdao.

Ka zapadu Evrope gledaju Aleksandar Kovačević, za koga se interesuje Ajntraht, kao i štoper Darko Lazić, koga u svojim redovima želi belgijski Gent.

Iskusni Savo Pavićević je bio već ''viđen'' kod Slaviše Stojanovića i Bobana Bajkovića u Lirsu, ali prema poslednjim informacijama, crnogorski internacionalac nije baš raspoložen da im se pridruži.

Imajući sve ovo u vidu, prilika i da zamislimo ''prolećnu'' Zvezdu, sa svim pomenutim pojačanjima u timu.

Ovako bi, na primer, mogla da izgleda startna postava crveno-belih od 16. kola Superlige.

Rajković, Cvetković, Pavićević, Luković, Anđelković, Kovačević (Grujić), Lazović, Ristić, Stojanović (Krunić), Parker (Orlandić) i Salami (Jović).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jaka Blazic
Saturday, 03.01.2015
11:40

Koliko para toliko muzike,znajuci da nismo ulozili ni 1e za pojacanja i da su svi dosli dzabe,moze se reci da je ovo fina ekipa. Jos samo Krunica i to je to.

avatar
Realan
Saturday, 03.01.2015
15:21

Prvo ako Orlandic dodje on je igrac pod ugovorom.Tako da tvoja prica o 0 e ne pije vodu.Verovatno je jos neko od navedenih pod ugovorom.A mislis ako dovedes igraca za 0 evra da on igra dzabe? Ja mislim da oni ipak igraju za plate.Sta znas o tom Parkeru i o Salami kad kazes solidna ekipa?Ne mora znaciti ako je crnac da je dobar.A i sve da je tako dok se oni uigraju prodje voz.

avatar
Ali samo vi sektasi
Saturday, 03.01.2015
20:53

Htedoh reci, hajDe:-D

avatar
Vanja Grubač
Saturday, 03.01.2015
19:58

Kakav omaž...svi došli džabe.Pa tako već decenijama dolaze džabe ali dug sve veći i tužba tužbu stiže.Porez od 5 miliona evra će da plati Kokeza?

avatar
Ali samo vi sektasi
Saturday, 03.01.2015
19:40

Hajce jos jednom, bice valjda treca sreca:-D

avatar
Ali samo vi sektasi
Saturday, 03.01.2015
16:37

Moraces ponovo :-D

avatar
Ali samo vi sektasi
Saturday, 03.01.2015
16:00

Srecna Nova godina, Realan si kao i uvek! :-D Pazi ti onog gore sto nas zeza za dug, kao da mi ne znamo o cemu se tu radi, a gde bi nam kraj bio da su te pare uvek ulagane gde je trebalo, da se namenski trosilo i investiralo u adekvatne stvari...

avatar
Roki Balboa
Saturday, 03.01.2015
15:51

Zna covek,kako nezna,video ih na youtube :).