Da li je ovo Nikolićev tim za šestu pobedu u nizu? (19.00)

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 02.10.2016.
14:14
Izvor: Sportske.net

Šestu uzastopnu pobedu crno-beli bi trebalo da napadnu u sastavu koji je izvojevao prethodnu pod Rudnikom. Ne očekuje se da Nikolić poštedi trio koji je putivao u Katar, niti da Mihajlovića vrati u tim.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Vicešampion Srbije večeras dočekuje lučansku Mladost u okviru 11. kola domaćeg šampionata, a trener Partizana najavio je da će crno-beli pokušati da vežu šestu pobedu u nizu i tako u dobrom raspoloženju odu na dvonedeljnu pauzu.

Partizan u duelima sa lučanskom Mladosti na domaćem terenu ima impresivan skor, pošto je na devet mečeva ostvario isto toliko pobeda uz gol razliku 31:1 (+30).

Kada se tradicija iskombinuje sa trenutnom formom crno-belih dolazi se do zaključka da bi sve osim pobede Partizana bilo veliko iznenađenje iako se Mladost nikako ne može smatrati autsajderom u predstojećem meču.

Što se tiče sastavljanja tima za duel sa lučanskom Mladosti, čini se da bi Marko Nikolić jedine "korekcije" u odnosu na prethodne utakmice mogao da pravi ukoliko se neki od igrača koji su sa reprezentacijom putovali u Katar ne oseća spremnim.

Trojica fudbalera Partizana putovala su u Katar sa reprezentacijom, a sva trojica su standardni prvotimci. Radi se o golmanu Filipu Kljajiću, te defanzivcima Nikoli Milenkoviću i Nemanji Miletiću ali se ne očekuje da ih Marko Nikolić poštedi.

Sve su prilike da će Partizan večeras izaći na megdan Mladosti u identičnom sastavu koji je Marko Nikolić suprotstavio Metalcu u Gornjem Milanovcu.

Promene bi moglo da bude u navalnoj liniji ukoliko se Valeri Božinov oseća spremnim da zaigra posle kraće pauze zbog povrede, a može biti da Marko Nikolić neće forsirati Bugarina jer na raspolaganju ima tandem "Đ&Đ" te mladog Dušana Vlahovića koji čeka priliku da se dokaže.

Nemanja Mihajlović je nakon 152. "večitog" derbija na ledu i ne očekuje se da ga Nikolić vrati u tim, pogotovo jer na raspolaganju ima Alena Stevanovića i Marka Jankovića koji je još od Zaglebja strpljivo čekao da se vrati u startnu postavu.

Ukoliko sve navedeno uzmemo u obzir, Partizan bi večerašnju utakmicu sa Mladosti trebalo da počne u sledećem sastavu:

Partizan sastav
Grafika: Sportske.net

Početak utakmice 11. kola Superlige između Partizana i Mladosti zakazan je za 19 časova, a direktan prenos je obezbeđen na četvrtom kanalu TV Arena Sport.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zmaj sa Juga
Sunday, 02.10.2016
18:21

Ovaj Kljajic je rupetina najveca, ne znam sto ga forsira stalno

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 02.10.2016
16:03

Sto bi rekao Adam Levin, Marjanovic umesto Jevtovica, nisam ni video da je ovaj u sastavu, na drugim mestima nesto bas i nije:-D Naravno, Ostojic (je l' Gogua ziv, zna li neko, crni Sedrik Hahaha) bi isto trebao, ali to nekako mozda i najmanje ocekujem...

avatar
PLAYBOY
Sunday, 02.10.2016
15:36

Marjanovic umesto Jevtovica.... Stevanovic umesto Kljajica...Ostojic umesto Balazica!

avatar
Sunday, 02.10.2016
14:47

Dobar sastav ,stim da Bozinov obavezno posednjih 20 do 30 min mora da igra umesto Djurdjica ili Djurdjevica (i naravno Sasa Ilic ako zaskripi) ostalo je full.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 02.10.2016
14:29

Kakav Kljajic, kakav Bozinov, imamo neuporedivo boljeg od ovog prvog, a ni ovaj drugi vise ne bi smeo da bude u Partizanu, steta sto ga niko nece.

avatar
Sunday, 02.10.2016
21:13

Bozinov je prosto receno sreckovic i golovi ga hoce bez puno truda to je ocigledno ali je vazno da daje golove bolje po nas po njega a i za buducu prodaju.On da ode golove bi mogli da daju samo Leo i Djurdjevic i niko vise a tako nebi daleko dogurali.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 02.10.2016
22:31

Tacno, ali to vise govori o nekim drugim stvarima nego o Bugarinu, ja svakako nisam zadovoljan ni Djurdjicevim partijama, treba neko bolji umesto i bolji od njih dvojice, ali nije nama cak ni napad problem.