Da li je konačno došao dan da Srbiju vidimo u vrhu tabele?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 06.10.2016.
12:25
Izvor: Sportske.net

Ovako tabela kvalifikacione Grupe D izgleda sada, svi se nadamo da će večeras izgledati mnogo lepše. U suprotnom...

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije večeras od 20 časova i 45 minuta igra drugu kvalifikacionu utakmicu u trci za plasman na Mondijal u Rusiji.

Rival našim ''Orlovima'' je domaća selekcija Moldavije, jedan od autsajdera u kvalifikacionoj Grupi D, pa se pobeda Muslinovih izabranika postavlja kao imperativ, pogotovo posle samo jednog osvojenog boda u prvom kolu protiv Republike Irske.

Zaista dugo nismo imali to zadovoljstvo da uživamo u pogledu na tabelu na kojoj se nalazi i ime našeg nacionalnog tima. U prošlom kvalifikacionim ciklusu izgledala je zaista košmarno, čak smo u jednom periodu imali i negativan broj bodova na dnu tabele - bilo, ne ponovilo se...

Ni sada, na startu novih kvalifikacija, naš nacionalni tim ne zauzima mesto koje vodi u Rusiju, trenutno smo treći, ali se nadamo da će većč večeras ta slika izgledati mnogo povoljnije po nas.

U isto vreme, igraju se i utakmice između Austrije i Velsa, odnosno Republike Irske i Gruzije, pa najmanje što očekujemo jeste da se naši ''Orlovi'' popnu na poziciju broj dva.






Пласман обезедио Sofascore резултати уживо


Što se tiče sastava reprezentacije Srbije u večerašnjem meču, sve je obelodanjeno još juče, imali ste priliku da vidite i prokomentarišete sastav za koji se odlučio Slavoljub Muslin, a ako ste propustili, u prilogu je ta formacija, nadajmo se pobednička u Kišinjevu.

Ostaje nam da ''Orlovima'' poželimo sreću, da ostvare prvu pobedu u novom kvalifikacionom ciklusu, a onda da uz punu Marakanu ''napadnemo'' i Austrijance za tri dana.

Srbija Moldavija sastav

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Thursday, 06.10.2016
17:17

Jeste da Zivkovic mnogo ucestvuje u odbrani, )i) Markovic takodje, ali samo donekle, ne bismo mogli tako na sredini terena, izgubili bismo svaku bitku, a i u prekidima bismo imali ogroman hendikep sto nam svakako nije potrebno jer ni sad uopste nismo dobri u tom vaznom i osetljivom segmentu igre.

avatar
ZvezdinaZvezda
Thursday, 06.10.2016
16:51

Remi Velsa i Austrije bi nam legao kao budali samar!nI naravno da pobedimo....Mada bice tesko protiv Austrijanaca

avatar
AfricaLoF
Thursday, 06.10.2016
14:28

Ne preostaje nista drugo osima nade u dobar rezultat.

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Thursday, 06.10.2016
13:36

Kakva je formacija Muslin ne zeli da pobedi vec da izbori fantasticih 0-0 protiv sjajne Moldavije i to jos u gostima.Dobro je skautirana opasna Moldavija.STRASNO!

avatar
magister
Thursday, 06.10.2016
13:23

Nadam se, valjda pobedimo Moldaviju. Mada strepim. Žao mi je što ću konstatovati, Muslin nije rešenje. Ali to je sve u skladu sa celom postavkom, od države do FSS. Normalno bi bilo da igramo sa 4 igrača pozadi, kao ogromna većina klubova i reprezentacija. Pritom, stil koji nas je dovodio do uspeha u prošlosti je uvek bio napadački. Nismo dovoljno zreli za igru na tuđu grešku. Pre za igru na gol više. Protiv Jačih u sredini, sa 2 zadnja vezna, protiv slabijih, kao što je Moldavija, sa kreativcem plus umesto veznog. Naš idealni tim: Stojković - Ivanović, Maksimović, Nastasić, Kolarov - Matić - Ljajić, L. Marković (Mitrović), Tadić - Živković, Kostić. Sa ulaskom Milivojevića, Fejse ili Grujića, kao dodatak Matiću protiv jačih. Sa povremenim uigravanjem Gajića, Antonova, Maksimovića, Sergeja, Mihajlovića, Plavšića...

avatar
magister
Thursday, 06.10.2016
13:04

Po sastavu, i sistemu igre, očligledno je da je Moldavija dobro skautirana i procenjena kao ozbiljan i opasan protivnik, pa smo utakmici tako i pristupili, da sa 7 defanzivaca pre svega sačuvamo živu glavu. Znači, da ne primimo nijedan ili eventualno jedan, ne više gol, a da damo, nadamo se, iz neke kontre, iz neke njihove eventualne greške, taj jedan, koji bi doneo bod, a ako nas Bog pogleda, možda i sva tri. Sa srećom!

avatar
magister
Thursday, 06.10.2016
13:28

Mali dodatak. Ukoliko se pokaže drugačije, pa daj bože sa ovim silnim defanzivcima, bekovima, centarhalfovima i kvariteljima igre protivnika, ipak nadigramo Moldaviju (a to ne samo da priželjkujem nego to očekujem i tome se nadam), to bi značilo da je procena selektora bila pogrešna. Ako bi ih ovi nadigrali, šta bi tek radili igrači koji su bolji od ovih u ofanzivi, na sredini i u napadu?

avatar
StormyLBZ
Thursday, 06.10.2016
12:44

Gde je bre Matic?

avatar
nenadnenad1234
Thursday, 06.10.2016
13:34

Odradjuje suspenziju.

avatar
Blade1
Thursday, 06.10.2016
13:35

Kaznjen je sa 3 utakmice zbog crvenog protiv Portugala.