Da li je interes Partizana da ima svoje ljude i u ''Čuki'', i u Metalcu...?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 24.10.2016.
18:57
Izvor: Sportske.net

Ovo pitanje na večerašnjoj sednici Skupštine Partizana pokrenuo je najstariji delegat crno-belih Jovan Mileusnić, čija je diskusija izazvala veliku pažnju.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Sećamo se da je Gordan Petrić bio jedini glas razuma na onoj skandaloznoj majskoj Skupštini kluba iz Humske.

On odnedavno više nije delegat u Skupštini, a razlog za njegovo razrešenje je činjenica da je postao novi trener Čukaričkog.

Na tu okolnost je u svom zanimljivom obraćanju prisutnim delegatima ukazao Jovan Mileusnić, za koga se slobodno može reći da je ovoga puta bio Partizanov ''glas razuma''.

On je, pre svega, pozvao sukobljene strane da konačno sednu za sto i počnu zajedno da rade u interesu Partizana, a ne kako je rekao da liče na ''dva jarca na brvnu''.

''Partizan nikad nije bio u težoj situaciji nego danas. Nikad se nije dogodilo da se Partizan raspoluti kao sada!'', ustvrdio je Mileusnić, a na ove reči je nešto kasnije reagovao Žarko Zečević, što možete da pročitate OVDE.

Mileusnić je potom nastavio...

''Toliko me boli što su naši kandidati za predsednika  jurišali kao dva jarca na brvnu. Probao sam poslednjih dana da utičem na njih svojim autoritetiom da se nađe sloga. Bukvalno juče trebalo je da se sretnu, ali nisu se sastali...

Iako sam ja lično dobio uveravanja da će se naći i da će i jedan i drugi odstupiti od zahteva da budu predsednici pošto-poto. Bolje da nađemo srednju liniju, mislio sam da je to za klub bolje u ovoj situaciji.

Apelujem na novu upravu da sve ovo što smo odstranili iz Partizana, bilo da je reč o Petriću, o Vukadinoviću, Jovičiću, da ih vraćamo nazad'',
istakao je MIleusnić, a onda postavio pitanje iz naslova, u vezi sa ''slučajem Petrić''.

''Za mene je sunovrat i naopaka politika reducirati Partizanove redove. Pa, zar nije interes da imamo našeg Partizanovca i u Čukaričkom, i u Metalcu... Ne smemo da gubimo nove članove'',
poručio je Mileusnić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr_znate_koji
Monday, 24.10.2016
20:20

Treba obavestiti coveka da tako vise ne mogu da namestaju titule.

avatar
Panic Nedeljko
Tuesday, 25.10.2016
11:11

Znamo, Dr. psihopata!

avatar
Markо Đorđević
Monday, 24.10.2016
20:19

Interes da bi vam davali bodove kao BSK i Hajduk godinama ? Dzabe vam i to, opet cete na kraju sezone da budete na -20 minimum.

avatar
Vanja Grubač
Monday, 24.10.2016
19:04

Njima je svako ko nije iz stranke a ko nije uz njih ,protiv njih i to ne samo protiv nego ga treba uništiti.Partizan je danas ispisao najcrnju stranicu u svojoj bogatoj istoriji.Neka je na čast ovim ljudima bez obraza.