Da li je Fofana 'kupio' Nikolića?

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 11.08.2014.
09:51
Izvor: Sportske.net

Napadač Partizana je postigao gol, kojim je overena pobeda protiv Voždovca, da li je sebi 'kupio' minutažu?

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Oduševio je Ismail Beko Fofana čelnike Partizana u prošlogodišnjem evropskom dvoboju sa Širakom, došao je kao veliko pojačanje za napadačku liniju crno-belih.

Ipak, problemi sa bolešću, pre svega, uslovili su da napadač iz Obale Slonovače ne dobije priliku kavku je očekivao i kakvu su priželjkivali navijači Partizana.

U konkurenciji Danka Lazovića i Petra Škuletića, Fofana ne dobija previše prilika, ali ne očajava.

Navijače je kupio svojim odnosom prema crno-belom dresu, prema obavezama kojima se odnosi krajnje profesionalno. Igrao je protiv Toršavna 12 minuta, protiv Ludogoreca nije dobio priliku, ali je zagrevašvi se pokraj linije zdušno bodrio svoje saigrače, pokazavši se kao 'verni nacvijač'.

U međuvremenu, partije koje pružaju prvi izbori Marka Nikolića samo su pojačale gnev navijača.

Popustio je Nikolić pred pesmom Grobara – 'Hoćemo Fofanu', u trenutku kada je njegovom timu očajnički bila promena ritma i bacanje svih karata na sto, uveo je Nikolić Fofanu umesto Ninkovića, a ovaj mu se odužio.

Za nepunih deset minuta koliko je proveo na terenu, Fofana je direktno učestvovao u postavljanju konačnog rezultata, postigao je gol u samom finišu, na lepu asistenciju Lazovića.

Zaradio je novu pesmu – 'Beko Fofana vojnik je Partizana', na putu je da zaista postane ljubimac Grobara.

„Mnogo mi znači njihova podrška. Bilo je mnogo teško, drago mi je što smo pobedili.“, rekao je kratko Fofana nakon meča obećavši još golova.

Ponašanje na terenu i van njega zasvaku pohvalu, jedino pitanje koje se samo nameće je – da li je Fofasna 'kupio' Marka Nikolića?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke