Čvorović: ''Ludogorec u krizi, biće teže nego u Razgradu''

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 04.08.2014.
21:52
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Ludogorec stiže u Beograd nakon prekinute serije bez datog gola, ceh je platila ekipa Mareka kojoj je Ludogorec postigao 3 gola, bez ijednog primljenog.

ludogorets.com
ludogorets.com

Povezane vesti

Golman šampiona Bugarske i srpski internacionalac, Ivan Čvorović, rekao je da je sve otvoreno u drugom duelu koji će odlučiti ko će u plej-of kvalifikacija za LŠ.

Sigurno je da nas očekuje potpuno drugačija utakmice od one koju smo prošle nedelje igrali u Razgradu. Za nas će svakako biti teže, jer niti ćemo mi moći da pritisnemo toliko crno-bele na njihovom stadionu, niti će oni dozvoliti da se nađu u podređenom položaju. E sada, možda je upravo to i naša šansa jer ćemo imati mnogo više prostora nego u prvom meču“

Iako su pojedini igrači šampiona Bugarske bili veoma ljuti na smenu Stojča Stojeva, ekipa je odlično reagovala nakon njegove smene i pobedila pomenuti Marek sa 3:0. Sada ekipu vodi Georgi Demerdžijev.

Reč je o stručnjaku kojeg svi igrači dobro poznaju pošto već duže vreme radi u klubu. Za razliku od nekih prethodnih mečeva, sada smo poveli na vreme, autogolom rivala i kasnije je sve bilo mnogo lakše. Moguće je da smo protiv Černog Mora, Haskova i Partizana igrali i bolje, međutim, lopta nije htela u gol.

U Bugarskoj očekuju pobedu ekipe Ludogoreca, ali je prema kladionicama Partizan taj koji je favorit. Golman Čvorović je optimista.

Dosta ljudi očekuje da ćemo lagano dobiti jer smo odlično igrali u Evropi prošle sezone. Mi igrači znamo da nije tako i da nas čeka veoma težak zadatak. I nas je zahvatila manja kriza, što je normalno u svim klubovima, a posle tri vezane titule možda je došlo i do manjeg zasićenja. U sredu će mnogo toga zavisiti od toga ko prvi postigne gol. Nadam se da ćemo to biti mi.“, završio je Čvorović.

Meč Partizana i Ludogoreca igra se u sredu od 20:45.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke