Ćurković: ''Tek ćete da vidite pravi Partizan''

Autor: Milovan Longinov
subota 09.04.2016.
10:55
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Ivan Ćurković prvi je, a kako stoje stvari i jedini kandidat za predsednika Partizana.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

On tvrdi da će se Partizan vratiti na staze stare slave i da će u Humskoj biti mnogo bolje.

''Partizan se nalazio u delikatnoj poziciji, prioritet svih prioriteta bio je da ulijemo samopouzdanje stručnom štabu i igračima. Na kraju jeseni bili smo četvrti, sada smo drugi, sa pet vezanih pobeda u prvenstvu. I, tvrdim, samo može bolje'', tvrdi Ćurković, a prenosi Žurnal.

Kao neko ko je u klubu proveo nekoliko decenija što kao igrač što kao funkcioner, Ćurković je uporedio sadašnje sa nekim davnim vremenima u Humskoj.

''Sve je različito, a isto! Identični problemi, borba za klub, dobre rezultate... Eto, dali smo poverenje i autonomiju u radu Ivanu Tomiću i Ivici Ilievu i oni su ih opravdali. Izuzetno sam zadovoljan, iskazali su hrabrost, nekad su mladi treneri bili i Bobek, Tumbaković, pa su započeli trofejne niske. Biće tako i sada, videćete'', istakao je Ćurković koji ne isključuje mogućnost da na zakazanoj Skupštini dobije i protivkandidata.

Podsetimo, Skupština FK Partizan zakazana je za 12. april.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Delije Sever 021
Saturday, 09.04.2016
14:30

To vicete vec godinu i po,kada god to kazete bude komeNdija:)

avatar
El Diablo
Saturday, 09.04.2016
13:19

Ovaj me podseca na Ilieva sve neke ambiciozne izjave,a posle mucak.Tako Iliev izjavljivao zimus ocekujte mocniji Partizan,doveli smo turbo igrace...a na premijeri prolecnog dela izgubimo od oba Terziceva kluba,odigramo 0-0 sa Spartakom u kupu...

avatar
Saturday, 09.04.2016
12:21

Jedna crna rupa sve vas da proguta!

avatar
paok
Saturday, 09.04.2016
11:56

Smorio si vise. Idi vise iz kluba, jel ti nije dosta tolike godine da uzimas od Partizana. Kakav cemo to Prtizan tek videti, bas me zanima.