Ćuretu našli naslednika, ali ''Orlići'' bi da ih on vodi na EP!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.12.2014.
10:27
Izvor: Sportske.net, Sport

Već je izvesno ko će u narednom kvalifikacionom ciklusu voditi našu mladu reprezentaciju, ali je i dalje nepoznato ko će im biti selektor na Evropskom prvenstvu u Češkoj. Rešenje ponudili sami igrači!

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Novi potpredsednik FSS Savo Milošević je završio posao oko izbora selektora ''A'' reprezentacije Srbije, ali je postavljanje Radovana Ćurčića na tu poziciju otvorilo još neka pitanja.

Ona se tiču izbora Ćurčićevog naslednika na klupi ''Orlića'' i na prvi pogled se sve čini izvesno, ali zapravo se situacija malo zakomplikovala.

Naime, Savo Milošević je već prelomio da našu mladu reprezentaciju od narednog kvalifikacionog ciklusa sa klupe predvodi Veljko Paunović, dosadašnji selektor omladinske reprezentacije Srbije.

To znači da će on na novu dužnost stupiti 1. jula naredne godine, ali se onda postavlja pitanje ko će ''Orliće voditi na Evropskom prvenstvu, pošto će Paunović od 30. maja do 20. juna biti na SP za omladince.

Današnji ''Sport'' prenosi da je nekoliko imena u igri, poput Zorana Njeguša, Mladena Dodića, Vladana Milojevića, Zorana Marića, ali su svoj predlog dali i sami reprezentativci.

Oni, naime, smatraju, da bi najbolje rešenje bilo da ih na EP vodi dosadašnji selektor Radovan Ćurčić, sa kojim su i izborili plasman u Češku.

Taj predlog je u izjavi pomenutom listu otkrio Marko Petković, kapiten ove selekcije.

''Posle svega što smo prošli, eliminacije Španije i Begije, svesni smo da možemo napasti i evropsko zlato, a do cilja bi lakše došli sa čovekom i njegovim stručnim štabom koji nas najbolje poznaju. Hteli smo da vidimo da li ima prostora da Ćurčić vodi ''A'' reprezentaciju protiv Danske, a da onda bude uz nas i u Češkoj'', ističe Petković, uz nadu da niko neće pogrešno protumačiti ovaj predlog.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 07.12.2014
11:39

"'Posle svega što smo prošli, eliminacije Španije i Begije, svesni smo da možemo napasti i evropsko zlato, a do cilja bi lakše došli sa čovekom i njegovim stručnim štabom koji nas najbolje poznaju. Hteli smo da vidimo da li ima prostora da Ćurčić vodi ''A'' reprezentaciju protiv Danske, a da onda bude uz nas i u Češkoj'', ističe Petković", zalosno je sto je jedan klinac pametniji od celog FSS zajedno.