Ćurčić: "Zdravlje pre svega"

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 01.09.2014.
14:24
Izvor: Sportske.net

Imao je problema selektor mlade selekcije da sastavi tim, priželjkuje sam da njegove momke posluži zdravlje pred poslednju utakmicu kvalifikacija za EURO u Češkoj.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Podsetimo, mladi fudbaleri Srbije će 5. septembra u Peskari igrati protiv Italije, a četiri dana kasnije, 9. septembra, u Portdaunu, snage će odmeriti sa Severnom Irskom.

U našoj kvalifikacionoj grupi nalaze se još selekcije Belgije i Kipra.

Srbija će kratke, trodnevne pripreme, obaviti u Beogradu, a u sredu uveče se putuje u Italiju.

Posle nastupa u Peskari nade Srbije će produžiti u Portdaun, gde će odigrati poslednju utakmicu u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope u Češkoj naredne godine.

"U vom trenutku je najvažnije da su svi pozvani fudbaleri zdravi."

"Znamo šta nas očekuje u Peskari, ali mi ne možemo odstupiti od našeg cilja, a to je plasman na završni turnir. Imali smo dosta problema sa povredama igrača, što nas malo remeti u našim planovima. Ne možemo da promenimo situaciju i zato smo potpuno fokusirani na fudbalere koji su zdravi"
, rekao je na okupljanju selektor Mlade reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić, a prenosi sajt Fudbalskog saveza.

Selektoru Radovanu Ćurčiću javili su se svi pozvani fudbaleri. To su:

golmani: Marko Dmitrović (Ujpešt, Mađarska), Nikola Perić (Jagodina), Predrag Rajković (Crvena zvezda)

odbrana: Marko Petković (C. zvezda), Aleksandar Pantić (Kordoba, Španija), Uroš Ćosić (Peskara, Italija), Miloš Veljković (Totenhem, Engleska), Bogdan Planić (C. zvezda), Aleksandar Filipović (Jagodina), Filip Stojković (Čukarički), Nemanja Petrović (Partizan)

srednji red: Goran Čaušić (Eskišehir), Darko Brašanac (Partizan), Aleksandar Kovačević (C. zvezda), Srđan Mijailović (Kajzeri), Nemanja Radoja (Selta, Vigo, Španija), Sergej Milinković-Savić (Genk, Belgija), Andrija Živković (Partizan), Slavoljub Srnić (Čukarički), Filip Kostić (Štutgart, Nemačka)

napadači: Aleksandar Pešić (Tuluz, Francuska), Uroš Đurđević (Vitese), Aleksandar Čavrić (OFK Beograd)

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke