Ćurčić: ''Remi sa Francuskom? Ne bi to bila sramota''

Autor: Beta Beta
nedelja 06.09.2015.
20:34
Izvor: Beta

Uoči prijateljskog meča sa Francuskom u Bordou, selektor Srbije Radovan Ćurčić priznao da bi bio zadovoljan remijem.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić rekao je danas da očekuje veliku borbu protiv Francuske u predstojećem prijateljskom susretu i da bi bio zadovoljan nerešenim rezultatom.

"Nije sramota igrati nerešeno sa Francuskom, nerešen rezultat bi nam dao dobru sliku i osnov za dalji rad. Očekujem da se maksimalno suprostavimo, ponovimo neke stvari, a neke greške neutrališemo. Nadam se da nećemo imati neki strah kao u prethodnom periodu", rekao je Ćurčić na konferenciji za novinare u Bordou.

Srbija će sutra protiv Francuske odigrati svoju 100. zvaničnu utakmicu pod tim imenom.

"Francuska je favorit u ovom trenutku, ali verujemo u svoje kvalitete, imamo igrače koji mogu da im pariraju. Protiv takvih reprezentacija morate da date sve od sebe ako želite da im parirate", kazao je Ćurčić.

Selektor je najavio da će protiv Francuske biti promenjeno pet igrača u odnosu na tim koji je igrao protiv Jermenije u poslednjoj kvalifikacionoj utakmici.

"Bitno nam je i da pokušamo da napravimo rezultat. Ako neki i ne dobiju šansu, pred nama su četiri utakmice do kraja godine, tako da će biti prilika za sve", naveo je Ćurčić.

Prema njegovim rečima, samopouzdanje igrača je poraslo posle pobede nad Jermenijom, ali to treba da se potvrdi u duelu sa Francuskom.

"Imali smo dva lepa dana posle prijateljske utakmice sa Azerbejdžanom, kao i dva dana posle Jermenije. Samopouzdanje je poraslo, ali će to sutrašnja utakmica da pokaže, da li smo podigli segment više u odnosu na Jermeniju. Mnogo je bolje nego što je bilo do Jermenije, ako pričamo o atmosferi i samopouzdanju", rekao je Ćurčić.

Utakmica između Srbije i Francuske igraće se sutra od 20.45 u Bordou.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Srbija voli Zvezdu
Monday, 07.09.2015
08:24

Curcicu odlazi zajedno sa Toletom. Necemo nasilno partizanizovanje srpske reprezentacije. Vise Srbija zvanicne utakmice ne igra na Marakani, nego na Toletovom stadionu JNA.

avatar
Srbija voli Zvezdu
Monday, 07.09.2015
08:19

Ali zato je mesto u reprezentaciji zagarantovano Zivkovicu, a Maksimovica i Mandica nema ni na sirem spisku, a Rajkovic ce biti samo posmatrac sa klupe. Toliko o partizanizaciji srpske Reprezentacije.