Ćurčić okupio ''Orlove'', sve osim Gudelja...

Autor: Beta Beta
ponedeljak 31.08.2015.
12:38
Izvor: Beta

Reprezentacija Srbije danas se okupila u Staroj Pazovi, na početku priprema za mečeve sa Jermenijom i Francuskom.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Reprezentativac Srbije Nemanja Gudelj nije se pojavio na današnjem okupljanju nacionalne selekcije u Staroj Pazovi, pošto će mu večeras biti uručena nagrada lista Telegraf za drugog najboljeg fudbalera u Holandiji.

Reperezentativci Srbije okupili su se u Staroj Pazovi pred kvalfikacioni meč s Jermenijom i prijateljsku utakmicu s Francuskom, ali se na okpljanju nije pojavio fudbaler Ajaksa Gudelj, kom je selektor Radovan Ćurčić dao dozvolu da se selekciji Srbije priključi dan kasnije

Srbiji će kvalfikacioni meč protiv Jermenije 4. septembra u Novom Sadu biti 100. koji igra kao samostalna država.

Utakmica će se igrati bez prisustva publike zbog kazne UEFA. Reprezentacija je poslednja u kvalifikacionoj Grupi I i nema šanse da se plasira na Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Tri dana posle toga selekciju Radovana Ćurčića očekuje i prijateljski meč sa Francuskom u Bordou.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Monday, 31.08.2015
17:02

Jojic prvi ceka u redu, a na kraju sam nesto malo razmisljao da li da ubacim Stojiljkovica ili Mandica i sad citam da je Stanisa odlucio da igra za CG- zanimljivo...

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Monday, 31.08.2015
13:50

Rajkovic- Ivanovic, Veljkovic, Nastasic, Obradovic- Zivkovic, Kacar, Matic, Kostic- Mitrovic, Ljajic. Zivkovic- Vulicevic, Spajic, Babic, Antonov- Basta, Maksimovic, Petrovic, Sulejmani- Saponjic, Djurdjic. Lukac- Rukavina, Bisevac, Pejcinovic, Rodic- Radovic, Zdjelar, Brasanac, Tadic- Lazovic, Pesic. Peric- Petkovic, Maksimovic, Tomovic, Filipovic- Fejsa, Milivojevic- Tosic, Djuricic, Markovic- Skuletic. Milinkovic-Savic- Stojkovic, Jovanovic, Vilotic, Lekovic- Radoja, Milinkovic-Savic- Lazovic, Vejinovic, Gacinovic- Jovic. Dmitrovic- Gajic, Stevanovic, Subotic, Milosevic- Grujic, Ignjovski- Srnic, Lukic, Drazic- Stojiljkovic.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Monday, 31.08.2015
12:40

Curcicu, odlazi! Karadzicu i Curcicu, odlazite sa funkcija u nasem fudbalu pod hitno!