Ćurčić: "Nemam još nikakve informacije"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 15.11.2014.
15:18
Izvor: Sportske.net

Radovan Ćurčić rekao je da je doputovao u Beograd i da bi o novoj ulozi u reprezentaciji Srbije trebalo da razgovara sa čelnicima Saveza tokom dana.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Dosadašnji selektor mlade reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić doputovao je u Beograd gde bi večeras trebalo da se sastane sa čelnicima FSS kako bi se dogovorili oko preuzimanja "A" selekcije.

"Tek sam sleteo u Beograd, pošto sam u inostranstvu gledao prijateljski meč mladih reprezentacija Češke i Danske" rekao je Ćurčić "Tanjugu".

Radovan Ćurčić trebalo bi da preuzme "A" reprezentaciju nakon debakla od Danske i ostavke koju je podneo Holanđanin Dik Advokat.

"Nemam još nikakve informacije. Nisam pričao sa ljudima iz Saveza, a više bi trebalo da se zna večeras" poručio je Ćurčić.

Bivši trener Javora već je imao prilike da vodi "A" selekciju reprezentacije Srbije ali je krajem 2011. i početkom 2012. imao ulogu vršioca selektorske dužnosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Toni Kroos
Saturday, 15.11.2014
16:33

Odlika dobrih trenera su pobede u teskim utakmicama.. Mislite da bi Advokat dobio Spanceu21 da ih je on vodio.. Covek ume da postavi tim i taktiku i ne vidim zasto ne bi upravo on bio selektor za buducnost!

avatar
PintoDaCosta
Sunday, 16.11.2014
00:12

Da smo u grupi sa Nemackom, Holandijom, Spanijom, Francuskom, Belgijom i Italijom Curcic bi bio idealno resenje za selektora :) Ovako se bas i ne slazemo..

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Sunday, 16.11.2014
13:52

Da, bas se zbog toga ne slazete:-D