Ćurčić može da odahne, neće biti smenjen!

Autor: Beta Beta
utorak 28.07.2015.
14:53
Izvor: Beta

Na današnjoj svečanosti u organizaciji FSS razrešena je i ta dilema. Srbija neće ponovo da menja selektora ''A'' reprezentacije! A do petka će biti poznato i ko će voditi mladu reprezentaciju u narednom periodu, posle odbijanja od strane Veljka Paunovića.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Kako smo ranije objavili, Fudbalski savez Srbije (FSS) ponudio je danas doskorašnjem selektoru omladinske reprezentacije Veljku Paunoviću funkciju kordinatora izemđu mlade i "A" selekcije, iako bi popularnog Pauna mnogi najradije videli na klupi ''Orlova''.

"Svima je poznato da je on napravio istorijski, nestvaran, teško ponovljiv uspeh. Svima nam je žao što nije želeo da prihvati funkciju selektora mlade reprezentacije, ali danas smo došli do određenog pomaka. Dali smo mu priliku da do petka razmisli o funkciji FSS, da ga zadržimo ovde. Reč je o poslu koordinatora rada mladog i 'A' tima",
rekao je predsednik FSS Tomislav Karadžić.

Paunović je posle Svetskog prvenstva na Novom Zelandu od FSS dobio ponudu da predvodi reprezentaciju za igrače do 21 godine, a danas je ponovio da neće prihvatiti tu ponudu i da će o novoj ponuđenoj funkciji razmisliti najkasnije do petka.

"Od prvog dana u FSS, od trenutka kada smo krenuli u projekat SP, imao sam podršku Saveza i zahvaljujem se na tome. Rekao sam da želim da napravim iskorak u karijeri i ostajem pri tom stavu, a o novoj ponudi ću razmisliti, interesantna je. Stojim na raspolaganju FSS, celokupnom srpskom fudbalu i želim da pomognem", rekao Paunović.

Na svečanom koktelu povodom odlaska Paunovića sa mesta selektora omladinske reprezentacije Srbije, Karadžić je rekao da će do petka biti poznato ko će sa klupe u narednom ciklusu kvlifikacija za Evropsko prvenstvo predvoditi selekciju igrača do 21 godine.

"Do petka ćemo verovatno znati ko će biti selektor mlade reprezentacije, a što je tiče selektora "A" selekcije, video sam neke napise u novinama da bi možda neko trebalo da zameni Ćurčića.

Te priče su neozbiljne da će doći novi selektor, time se bave dokoni ljudi. Mi imamo svoj pravac i put. Mi imamo selektora pod ugovorom do 2018. godine. Radovan Ćurčić je i sjajan trener i sjajan čovek i sa njim nastavljamo prema zacrtanom planu"
, kazao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mario Žile Stajić
Tuesday, 28.07.2015
19:33

Zbogom Rusijo !!!

avatar
Zvezda_aa_YNWA
Tuesday, 28.07.2015
18:56

Nama nije problem selektor nego igraci, dok je Tosica,Petrovica,Fejse,Tomovica... crno nam se pise !!nRajkonBane,Maksimovic,Nastasic,AntonovnMatic,Zdjelar(Gudelj)nTadic,M.Savic,Kostic(Zivkovic)nF.Djordjevic

avatar
Don Silvio
Tuesday, 28.07.2015
18:07

tamon covek pomisli da smo dotakli dno kad ono dole zivi pjesak

avatar
Don Silvio
Tuesday, 28.07.2015
18:05

to Tole kralju sad imamo siguricu na kladionici

avatar
SudijaRU
Tuesday, 28.07.2015
16:19

Suviše brzo trošimo dobre stručnjake. Setimo se Dukica, Mihajlovica, Drulovica i sad Paunovica. Velika je greška što sa Mihajlovicem nije potpisan ugovor za 2 ciklusa kvalifikacije. Jedan ciklus žrtvujes da bi se na EURO plasirali. Bez plana nema ni rezultata...

avatar
Djolo Djolo
Tuesday, 28.07.2015
16:13

Ćurčić je recept za neuspeh. Sluga svih gospodara, poslušnik FSS i neiskusan trener koji nema ni autoritet ni znanje. Možda nije loš čovek ali je svakom jasno da je loš selektor. Znači gledaćemo još jedno SP bez nas. Tole odlazi!

avatar
mibo$$$.
Tuesday, 28.07.2015
16:13

Steta nikakav autoritet..

avatar
pogled sa avale
Tuesday, 28.07.2015
15:35

Gospodo clanovi skupstine FSS, Srbija moze na SP u Rusiju jedino ako FSS promeni selektora i FSS napravi plan i strucni stab sa primenom naucnih metoda priprema i trenera fudbalsku zvezdu iz Srbije ( Piksi, Djukic, Jokanovic ).......ovaj Curcic nas je obrukao rezultatima do sada vise puta i kao vd selektor i sada selektor u kvalifikacijama! ..........protiv Danske selektor selektuje pet zadnjih veznih igraca i svi igraju ta mesta u klubovima, e sad, Matic je igrac koji igra to mesto u Celsiju a po potrebi na terenu moze odlicno sa odigra na svakom mestu u veznom redu a prema nekim situacijama i na svakom drugom mestu i delu terena odlicno.Ostala cetvorica zadnjih veznih to nemogu da igraju ni u svojim klubovima.nDjuricic, Ljaic, Tosic, Tadic, L.Markovic, Mitrovic nikada nesmeju igrati zajedno,oni su dobri igraci ali takticka odgovornost ovih igraca je NULA, e ovo je cena koju placa nasa repka u takmicenjima i rezultatima ! Gospodo clanovi skupstine FSS, zamislite da su takve nedisciplinovane igrace u ekipe stavljali Murinjo, Ferguson, Gvardiola, Anceloti..........pa i oni bi danas bili anonimusi, odnosno ne bi znali sta je pobeda na fudbalskom terenu!!!?

avatar
liverpoolfc
Tuesday, 28.07.2015
15:22

Curcic moze da odahne a srpski fudbal da izdahne.

avatar
Aleksandar El Matador
Tuesday, 28.07.2015
15:01

TAKO JE! Slažem se da ne trebamo ga menjati! Samo ostavite Ćurčića na miru da radi!

avatar
Sad il\' nikad!
Tuesday, 28.07.2015
16:46

A sta je on pokazao? Gde se dokazao? Da bar covek ima petlju da igra napadacki a ovako nas nadigravaju Danska i Portugal.. Ako ovaj stvarno ostane branice se i protiv Moldavije pa ce onda da dobije sut kartu 3 utakmice pred kraj kcalifikacija kad bude vec sve reseno

avatar
Stefan123
Tuesday, 28.07.2015
14:57

Bolje da je dobio otkaz

avatar
Nikola Nikola
Tuesday, 28.07.2015
14:56

Kada vidim ovo, sasvim mi je jasno zašto je stručnjak kakav je Veljko Paunović odbio da bude selektor mlade reprezentacije - da po vokaciji bude ispod jednog Ćurčića.