Ćurčić i Savo - Izveštaji umesto ostavki?

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.11.2015.
11:25
Izvor: Sportske.net, Sport

Izgleda da se aktuelni selektor i potpredsednik Saveza neće odlučiti na radikalne poteze kad su u pitanju njihove pozicije.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Iako su u prvim izjavama posle debakla u Ostravi i selektor Radovan Ćurčić i potpredsednik FSS Savo Milošević najavili mogućnost povlačenja, izgleda da do toga ipak neće doći.

Kada su se utisci slegli, i jedan i drugi izgleda da razmišljaju malo drugačije.

Naime, kako prenosi današnji ''Sport'', Savo Milošević neće podneti ostavku na narednoj sednici Izvršnog odbora FSS, baš kao ni Ćurčić, koji svojim pretpostavljenim u Savezu priprema detaljan izveštaj šta je urađeno u proteklom periodu.

Podsetimo, Ćurčić je od samog dolaska na klupu ''Orlova'' imao veliku podršku Sava Miloševića, koji je i pored brojnih sumnji uvek naglašavao da je Ćurčić pravi izbor za selektorsku poziciju.

Zbog toga je aktuelnom selektoru i ponuđen ugovor do 2018. godine. Ipak, posle svega, zaista je teško očekivati da katastrofalan učinak nacionalnog tima u 2015. godini ne dovede do značajnijih kadrovskih promena i u Savezu, pa i na klupi ''Orlova''.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Wednesday, 18.11.2015
16:36

Izbori u FSS su sledece godine, onda mozemo poceti gledati reprezentaciju. Bice dovoljno vremena da se ovi smene i dovedu ljudi sposobni da nas odvedu na prvenstvo.

avatar
Dropkick Murphys
Wednesday, 18.11.2015
14:54

Ja evo svecano obecavam,od ovog sekunda,da vise necu komentarisati nista sto se odnosi na nasu A selekciju,niti cu ih vise gledati................Dok Karadzic,Milosevic i Curcic ne odu............Pritom ,mislim da je Curcic najmanje kriv,covek prima redovno platu,ima za Srpske prilike veoma viskoa primanja,odgovornost pritom nikakvu,ni za sta se ne pita.........I jednostavno on nije kriv zato sto jednostavno nema autoritet,nema znanje..Krivi su oni sto su ga doveli............Ponavljam,od mene vise ni rec o A reprezentaciji,niti cu ih gledati,dok su tu ovi..................

avatar
Wednesday, 18.11.2015
13:09

ofornite komisiju o trošku naroda naravno, da ispitaju uzroke ali tamo ua jedno 5-6 godina

avatar
Zoran Vukic
Wednesday, 18.11.2015
12:47

nema pomozi boze trulo sve u FSS ovde Curcic u mladoj Sivic

avatar
indija durot
Wednesday, 18.11.2015
12:39

Toletova skola etike i morala...

avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Wednesday, 18.11.2015
12:29

Cure Legija Savi (i Toletu, a i isto je to), a Savo samo prosledi Teletu. Dajte da pokrenemo nesto protiv ove posasti, bolje da ovde dodje i neka prinudna uprava UEFE i neka zena da ordinira nego skakavci!