Ćurčić danas saopštava spisak, dvojica otkazala

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 18.03.2016.
09:53
Izvor: Sportske.net

Dva igrača koje je Radovan Ćurčić planirao da se priključe A reprezentaciji Srbije neće biti u sastavu za duele sa Poljskom i Estonijom.

Beta/Jens Dresling/Polfoto via AP
Beta/Jens Dresling/Polfoto via AP

Povezane vesti

Srbija će u narednim mečevima igrati protiv Poljske i Estonije, ali bez dva zadnja vezna fudbalera, Sergeja Milinković-Savića i Ljubomira Fejse.

Obojica nisu u stanju da zaigraju za reprezentaciju zbog povreda koje imaju i koje su zaradili u evropskim takmičenjima igrajući za svoje klubove.

Lacio je izgubio od Sparte iz Praga, ispao je iz daljeg takmičenja Lige Evrope, a Sergej je povredio list u tom meču i neće biti na raspolaganju selektoru Ćurčića na naredna dva meča.

Sa druge strane, i Ljubomir Fejsa je doživeo još jednu povredu u ovoj sezoni, ali bi nakon reprezentativne pauze ponovo trebalo da se vrati na teren. On ima problema sa skočnim zglobom, pa se neće priključiti prvom timu naše selekcije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Markocc
Friday, 18.03.2016
13:25

Fejsa ne igra, pa to je veliko razocarenje hahaha. Steta za Milinkovic Savica. Mislim da pored Matica trebaju da igraju Milinkovic Savic i Grujic, pa da konacno probamo kroz posjed lopte i neku kreaciju da pokusamo da igramo fudbal. Dosta je vise strogo defanzivne igre, ajd razumijem defanzivu da igramo protiv Njemacke ili Argentine, ali mi protiv Jermenije i slicnih igramo defanzivno i na kontre, sramota. Treba nam i trener. Savez necu komentarisati.

avatar
REVOLT BUNT SPT AWTA
Friday, 18.03.2016
11:35

Cuj mene Obradovic, a decko teze povredjen:-( Rajkovic, Stojkovic, Dmitrovic- Ivanovic, Rukavina, Maksimovic, Pantic, Spajic, Rajkovic, Kolarov, Mladenovic- Tosic, Basta, Gudelj, Grujic, Maksimovic, Matic, Brasanac, Kostic, Markovic, Ljajic- Mitrovic, Stojiljkovic. Ne bih voleo Radoju i Sulejmanija van spiska, ali sta da se radi...

avatar
Friday, 18.03.2016
12:00

Dokle god za reprezentaciju igraju Ivanovic, Tomovic, Kolarov, Matic, Tadic, Tosic i Mitrovic, necemo otici ni na EP, ni na SP.

avatar
REVOLT BUNT SPT AWTA
Friday, 18.03.2016
12:45

Alternative: Gajic, Veljkovic, Antonov, Matic (treba da ostane:-D), Sulejmani (ne bih vise pozivao Tadica, mozda cak ni Markovica neko vreme), Zivkovic i neki vec napadac, ali i Mitru treba sansa da bude data pa ako ne opet bude vise nista uradio u narednih par utakmica, neka ga stavi na hladjenje:-D

avatar
VicenteCalderon
Friday, 18.03.2016
12:37

radikalne promene hitno, ovako se samo vrtimo u krug, decu koja ce da ginu ostalima se zahvaliti

avatar
REVOLT BUNT SPT AWTA
Friday, 18.03.2016
12:32

Slazem se za sve osim za Matica...

avatar
REVOLT BUNT SPT AWTA
Friday, 18.03.2016
10:57

Rajkovic, Stojkovic, Dmitrovic- Ivanovic, Rukavina, Maksimovic, Pantic, Spajic, Rajkovic, Kolarov, Mladenovic/Obradovic- Tosic, Basta, Gudelj, Grujic, Maksimovic, Matic, Brasanac/Milivojevic/Radoja, Kostic, Markovic/Sulejmani/Tadic, Ljajic- Mitrovic, Stojiljkovic.

avatar
REVOLT BUNT SPT AWTA
Friday, 18.03.2016
10:55

SMS nije zadnji vezni, tacnije, sigurno nije samo zadnji vezni, naprotiv...